Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az irodisták miért nem dolgozn...

Az irodisták miért nem dolgoznak 3 műszakban, ha a gyári munka mellett azzal érvelnek hogy termelékenyebb a gyár ha éjjel is megy, az iroda talán nem?

Figyelt kérdés

Az még jön hozzá, hogy ha mindenki 1 műszakban dolgozna akkor se lenne több termék mert ugyanannyi munkás és ugyanannyi munkaóra, csak a munkaidő változik. Hogyan reagálnának vajon, ha az összes irodista maszlagmunkát 3 nűszakban hírdetnék meg? És miért nem teszik?

És elvárom hogy akkor a hivatalnokok is dolgozzanak 3 műszakban hogy az emberek este is tudjanak menni. Akkor talán nem kéne 2 hetet várni hogy eljuss 1 hivatalba. Bírók pl.

#miért.van
2017. márc. 25. 18:53
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
76%
Na utolsó te sem véletlen vagy a gyárban...
2017. márc. 27. 18:16
 32/36 anonim ***** válasza:
78%

"Aztán felállt egy idősebb kolléganőm szót kérni (25 éve dolgozik ott), és megkérdezte a kis fiatal bürokrata pixát, hogy vajon ő dolgozik-e hétvégén, pláne vasárnap este."

Az idősebb kolléganőd nem abból kapja a fizetését, hogy sikeres és versenyképes az üzem? Igaz, én a cég részéről se így közelítettem volna meg a kérdést, hanem önkéntesen, túlórabérért vállalható munkaidőt ajánlottam volna fel.

2017. márc. 28. 14:53
 33/36 anonim ***** válasza:
87%

"És elvárom hogy akkor a hivatalnokok is dolgozzanak 3 műszakban hogy az emberek este is tudjanak menni. Akkor talán nem kéne 2 hetet várni hogy eljuss 1 hivatalba."

Ha három műszakban dolgozol, akkor van egy rakás szabad délelőttöd, amikor rengeteg olyan hivatali dolgot tudsz intézni, amihez egy irodistának adott esetben akár szabadnap kell, mert csak munkaidőben van nyitva a hivatal.

2017. márc. 28. 14:54
 34/36 Fatal_3rror_ ***** válasza:
93%

14:54...Igazad van. Én azt bírom, hogy sokan úgy állítják be a három műszakot mintha azt jelentené hogy háromszor annyit kell dolgoznia, holott nem így van.

Sőt a poén az, hogy egy "irodista" is simán bent kell maradjon +1-2 órát, vagy éppen otthon is elérik telefonon, e-mailben akár hétvégén is gond nélkül. Míg a legtöbb gyári és kétkezi munkás abban a percben hogy lejárt a munkaidő elpárolog és nem is gondol a munkájára a következő műszak elejéig.

Tény hogy nem könnyű a 3 műszakos munkarend, de nem a másikat kell szidni azért mert neki kevésbé szar...

2017. márc. 28. 15:08
 35/36 anonim ***** válasza:
Ezzel semmi gond nem lenne, ha olyanok nem kernek ki maguknak a 3 muszakot, akik amugy egy muszakban jol elvannak hetvegi melo nelkul. Es ha azt mondanak neki, hogy akkor gyere is be dolgozni, csak elhuzza a szajat es rogton viszakozik...
2017. ápr. 27. 15:34
 36/36 anonim ***** válasza:
74%

Nem lehet koma, hogy csak simán irigy vagy? :)

Talán tanulni kellett volna normálisan úgy, és most tényleg te is lehetnél irodába...

És még azt mondják, hogy a magasabb iskolázottak a bunkók és a lenézőek, hát én pont az ellenkezőjét látom mindenhol... Pont hogy az ilyen fajta kérdező-félék, akik csesztek tanulni, nézik le azokat akik meg tanultak, és direkt kötekednek meg kötnek beléjük ahol tudnak...

TANULNI KELLETT VOLNA ;)

2017. máj. 22. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!