Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi van akkor, ha 18 év alatt...

Focimatyi kérdése:

Mi van akkor, ha 18 év alatt tippmixezek?

Figyelt kérdés
18 év alatt vagyok, de fel vagyok regisztrálva tippmixprora. Kaphatok érte valamit, vagy mivan ha lebukok?

2017. márc. 24. 20:13
 1/6 anonim válasza:
100%
Azonnal töröld le magad onnan, a gépet locsold le benzinnel és égesd el, ne hagyj bizonyítékot, szerintem a TEK már úton van feléd, lenyomozták az IP címedet! 18 éves kor alatt tippmixelsz, tudod milyen súlyos ez? Ha megfognak kaphatsz érte vagy 6 évet szigorítva alsó hangon... Nem tudom mennyit kerestél tippmixen, de azt még gyorsan kérd ki és utazz belőle külföldre és változtass nevet amíg itthon el nem évül az ügyed. Így talán megúszod. Nekem is tisztára remeg a kezem, hogy egy ekkora gengszternek adok tanácsot, hogy hogyan szökjön, még én is bajba kerülhetek emiatt... Költözök is el én is gyorsan.
2017. márc. 24. 20:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem fogják kifizetni a nyereményed
2017. márc. 24. 20:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Tippmixelni lehet, osztálytársaim is csinálják, bár ők lottózóban végzik.

Olvasd el a szabályzatot

2017. márc. 24. 21:03
 4/6 anonim ***** válasza:
18 eves kor alatt semmiféle szerencsjatekot nem jatszhat kedves utolsó, csak ugy szolok. Az, hogy valaki megis csinalja, az mas teszta...
2017. márc. 25. 00:10
 5/6 anonim válasza:

Valószínűleg megkérnek valakit a lottózóban, hogy adja fel nekik mert még nem múltak el 18 évesek, mi is így csináltuk régen. Valaki feladta nekünk aztán ennyi. Így végül is nem mi játszottuk meg a szelvényt, hanem az akinek odaadtuk, csak ő utána visszaadta nekünk. Így lehet... De 18 alatt semmilyen szerencsejátékban nem lehet részt venni és ezt be is tartják keményen, emlékszek 14-15 évesen a boltban probléma nélkül adtak ki vodkákat meg pálinkákat nekünk, a lottózóban meg még a 18. születésnapom után is elkérték a személyit, hogy biztosra menjenek.

2017. márc. 25. 14:07
 6/6 anonim válasza:
Én 15 éves vagyok, és lottózóba bemegyek, megrakom a mixet és kész! Nem is kérdezik meg, hogy hány éves vagyok. Még kaprós sorsjegyet is szoktam venni.
2017. dec. 18. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!