Otthoni gépelős munka létezik?
Gépen küldött anyagon, mit akarsz még gépelni? :D
De amúgy, hogy tisztán lássunk, nincs otthonról végezhető "számítógépes munka", csak akkor ha van értelmes végzettséged, és olyan munkád, amit tudsz home office-ba végezni és elég hetente egyszer bemenni az irodába egy meetingre. (ilyen mondjuk a grafikus, az újságíró, az online marketinges, a könyvelő, esetleg mérnök, programozó stb).
Amire te gondolhatsz, hogy "gépelős", az valamiféle asszisztens lehet, ahhoz meg ott kell lenni amellett, akinek asszisztenskedsz. Szóval megnyugtatlak, hogy az ilyen "otthonról végezhető fizetéskiegészítő munkák, amitől egyébként 3 hónap alatt meg is tudsz gazdagodni és cssk abból élni" (és társai) hírdetések, mind ilyen csaló, ügynöki dolgok.
Szia!
Létezik, de időszakos és kiszámíthatatlan, így vállalkozóit kiváltani rá nem érné meg, feketén pedig nagyot lehet bukni.
Én szakdolgozatokat gépeltem és szerkesztettem 6-8 éve.
Általában mp3 formátumban küldték el a diktafonra mondott szöveget és ezt kellett begépelni és az adott formai követelmények alapján megformázni. Volt olyan is, hogy kézzel papírra írott szöveggel ugyanez. Na az mókás volt :D
Általában a szakdolgozatok leadási határideje előtt 2 héttel eszmélnek az emberek és olyankor kellene egyszerre 10 dolgot csinálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!