Kell-e ÁFA-t fizetnem?
Figyelt kérdés
Egy külföldi oldalról rendeltem 24 külön eladótól. Összesen a 24 eladótól 0.5, és 12 dollár közötti értékben vásároltam apróságokat. Tehát 24 csomag jön majd, és én úgy tudom, hogy 22 euróig ÁFA mentes a vásárlás. A csomagok értéke egyenként nincs 22 euró, de összesen igen. Ilyenkor egyenként nézik a tételek értékét, vagy egyben a 24 csomag összértékét?2017. márc. 18. 15:30
1/1 anonim válasza:
Lehet, hogy vámra gondolsz? ÁFA-t Magyarországon is kell fizetned, ha egy kiflit veszel, akkor is. Vámot EU-n belül nem kell fizetni. EU-n kívül nem tudom, hogy működik, de nem fogják bevárni a határon mind a 24 csomagodat, hogy összeadogassák az érteküket (7 után honnan tudnák, hogy tovább kell várni, mert napok/hetek múlva érkezni fog még 17?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!