Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vatera: hogy lehet megszabadul...

Vatera: hogy lehet megszabadulni az Értékelje az adásvételt email üzenetektől?

Figyelt kérdés
2017. márc. 17. 06:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk úgy, hogy Értékeled az adásvételt.
2017. márc. 17. 08:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Sok évvel ezelőtti eladások, már nem szándékozom értékelni.
2017. márc. 17. 09:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor így jártál.
2017. márc. 17. 09:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Értékeld... annyi idő alatt amíg ide írtál lenyomhattál volna 2-3 értékelést...
2017. márc. 17. 10:51
 5/8 anonim ***** válasza:

"Sok évvel ezelőtti eladások, már nem szándékozom értékelni."

-"Hol lehet kenyeret venni?"

- Boltban, pékségben.

- "De én nem akarok boltba vagy pékségbe menni!! "

Bocs, kérdező, de kb. ezt adod elő. Segítséget kértél, megkaptad a problémádra a megoldást, de azt nem akarod - akkor??? Tudod, segíteni annak lehet, aki hagyja.

Csak csendben és halkan kérdezem: olyan nagy gond lenne pár pozitív értékelést megírni? Amúgy lehet, már nem is engedné a rendszer, de legalább megpróbálhatnád - és akkor megszabadulhatnál az emailektől.

Vagy attól félsz, hogy akkor felszámít a rendszer jutalékot? Azt lehet, már rég felszámolta...

na mindegy, te tudod....

2017. márc. 17. 10:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Lehet tovább lapozni ha választ nem tudsz rá. Magamtól is rajottem hogy értékelni kellene, nem a jutalék miatt, azt már rég levonták, nincs valami olyan hogy ez az értékelősdi elévül?
2017. márc. 17. 15:27
 7/8 anonim ***** válasza:

A vevőnek 60 nap alatt igen, elévül - az eladónak úgy tudom, nem - be kell menni a rendszerbe és meg kell próbálni értékelni - max kiírja, hogy már nem lehet - és ezután megszabadulhatsz az emailektől. Ezt próbáltam magyarázni az 5-ös válaszomban is....

De ha nem próbálod meg értékelni, akkor sosem fog kiderülni.

2017. márc. 17. 15:32
 8/8 anonim válasza:
Én csináltam egy rutint a levelezőmben az "értékelje" kezdetű leveleket törli a francba azonnal.
2017. máj. 19. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!