Tippmixelni kérhetek segítséget?
Ismerek olyat, aki 100 ezer felett is nyert.
De még mielőtt elkezdenél örülni, és beállnál a sorba a sokmillió ember mögé, akik szintén nulla munkával akarnának meggazdagodni, szólok, hogy ez azért nem így megy. Hidd el, a szerencsejátékok matematikailag nagyon jól meg vannak tervezve, és a bukmékeri típusú fogadások (ilyen a Tippmix is) matematikailag úgy lettek megalkotva, hogy hosszabb távon mindig a vállalat nyerjen. Most a matematikájába nem akarok belemenni, de a várható nyeremény érthetően mindig annál nagyobb, minél kisebb a valószínűsége. Ha a "nagy halakra" pályázol, lehet, hogy egyszer-kétszer nyerni fogsz százezres nagyságrendű összeget... de mellette ennek a többszörösét elbukod addig. Ha meg a kicsi, de biztosabb nyereményekre pályázol, abból sem fogsz jobban kijönni, ugyanis az se mindig jön be.
Ha növeled a befektetett összeget, azzal pedig valóban többet nyerhetsz, de a veszteséged is több lesz.
Szóval: nem fogsz a Tippmixen meggazdagodni.
# 3/3 Időpont ma 13:50
Igazad van.
A Tippmix egy játék. Azért szoktam fogadni, mert úgy izgalmasabb egy egy meccs vagy futam megnézése. Gyakorlatilag csak F1-re fogadok, meg a foci Eb-re Vb-re.
Egyszer 60 napon keresztül minden nap megjátszottam egy-egy 5 eseményes szelvényt, "Canadian"-ban, 50 Ft egységtéttel. 1300 Ft volt egy szelvény. Minden nap írtam a nyereményeket ( ha voltak.) Az volt a módszer, hogy 4 esélyes tét, 1.4 - és 1.7 közti oddsal, és egy esélytelen magasabb, 4 feletti oddsal.
A 60 fogadás végén kb. 1500 Ft bukóban voltam. De két hónapig jól szórakoztam.
5.7milla a totón
Mixen 200ft-83ezer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!