Egy álláshirdetésben, amely konyhai kisegítői állást hirdet, azt olvastam : " munkarend, munkaidő beosztás:12/24 órás. Mit jelent az, hogy "munkarend, munkaidő beosztás: 12/24 órás?
Figyelt kérdés
Elnézést ha butaságot kérdeztem, de még nagyon tájékozatlan vagyok ebben a kérdésben pályakezdőként!2017. márc. 13. 07:59
11/12 anonim válasza:
A havi 84.000 nettó mapi 5600 ftot jelent. Emiatt szjaba nem kell szerepeltetni sem ezt a jövedelmet. Igaz alatta marad a minimálbérnek ezzel szemben, igy az orabered 466 ft, de nyilvan nem ify fogják majd a papirodra irni hanem ol. 4-6 vagy 8 oraba szetirva. Ha mellette kaonal munkanelkulit is ( havi 35-40 ezret) akkor érné meg igazán, vagy a fent vázolt ugródeszka esettel.
12/12 anonim válasza:
tegyed csak össze a kezeid érte!
sőt, dolgozz 50 ezerért nettó, hiszen abból is el lehet élni paprikás krumplin.
Tisztes szegénység meg anyám kínja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!