Megmondhatom a fonokomnek, hogy 15-en nem dogoznek?
Figyelt kérdés
Elmeletileg nyitva lehet az uzlet mert pici helyisegrol van szo, de alkalmazott vagyok nem tulajdonos vagy csaladtag. Ez esetben elmeletileg aznap akkor neki kene bent lennie, nem?
Nem kerult meg szoba szoval nem tudom mit akarna amugy.
2017. márc. 10. 11:09
1/4 anonim válasza:
Megmondhatod neki. Meg be is jelentheted a dolgot...
de kérdés hogy mennyire jók a pozícióid?
Mert könnyen elbocsátás lehet a vége
2/4 anonim válasza:
Hát akkor itt az idő, hogy megkérdezd tőle, mit akarna (?) A szerződésed hogy van megírva, lehet papíron "társ vagy" így akár téged is ott hagyhat ünnepnapon. Miért nem akarsz dolgozni 15-én ? mennél állami ünnepségre kokárdával :D
3/4 A kérdező kommentje:
Alkalmazottkent vagyok a szerzodesben. Nem akarok tuntetni menni, parom is szabadnapos aznap meg egy szabadnap sosem art :D Nem akkora tragedia, ha dolgozni kell, de ha elmeletileg torveny szerint nem kene, akkor miert ne hasznaljam ki?
2017. márc. 10. 15:03
4/4 anonim válasza:
Én simán mondanám a főnöknek hogy ugye 15-én szabadnapom lesz? Mert már a párommal lefoglaltunk valahova valamit.
Aztán ha minimálisan is normális, nem fog téged 15-én dolgoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!