Sok az összeg, amit napi szinten magamra költök?
Figyelt kérdés
étel - ital 650ft
napi egy kávé egy kávézóban 600ft
2017. márc. 7. 20:41
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem sok, sőt a kaját hihetetlenül olcsón kihozod, nekem a duplája sem lenne elég. Meg gondolom, az a kávé a kávézóban nem elsősorban a koffeinadagod beviteléről szól, hanem egyben a társasági életedet gazdagítja. Szóval megéri.
3/9 anonim válasza:
Nem. A kávé sem vèszes, èn sem tudok lemondani ròla. Magyarorszàgon kar feltennni ilyen kerdèst, hisz ha nem panaszkodsz a nyomorodròl naphosszat, akkor megszòlnak.
4/9 anonim válasza:
Nekem az ebéd 1200-1500 körül jön ki, sajnos leég drága a menza, ellenben a kávé ingyen van. Szóval összegben ugyanott vagyunk majdnem, mondjuk a kaját nekem muszáj megvenni, a napi 600 ft-os kávé szerintem nem szükséges.
5/9 anonim válasza:
Főzni is lehet otthon menza helyett. :) Szerintem mindenkinek magának kell eldöntenie, sokat költ-e valamire vagy sem, illetve hogy azt az összeget fel tudná-e használni esetleg okosabban.
6/9 Estádio de Felchút válasza:
Pubikám, én ennél jóval többet költök.
Mennyit keresel?
8/9 anonim válasza:
Írd már le egy napi kajálásod légyszíves. Érdekelne mégis mit eszel csak 650 forintból nap mint nap.
9/9 A kérdező kommentje:
havi 120e ft a bevételem
2017. márc. 8. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!