Meddig lehet visszakérni a termék árát Wish-en?
Jelzed hogy nem jött meg a kért termék, akkor szoktak még egy hét türelmet kérni, és ha utána sem jön meg, akkor újra jelzed és pár nap után visszautalják a pénzedet, és ha esetleg a táskád még is megérkezne amit írnak is azt tekintsd ajándéknak.
Barátnőm járt így, egy órát rendelt 1 hónap után jelezte hogy nem jött meg, kértek még egy hét türelmet akkor sem jött meg, újra jelezte, visszautalták 2 nap után a pénzt, és írták hogy ha mégis megérkezne akkor ajándék. Rá kb másfél héttel később megkapta az óráját ajándéknak. Szerintem totál korrektek. Én is szoktam venni tőlük néhány dolgot, de eddig mindig megjött minden bő 2 hét alatt. Volt amit másfél hét után megkaptam, volt amire 3 hetet vártam, de többségében 2 hét +- 1-2 nap volt az érkezési idő. Max 2000 Ft-ért szoktam rendelni tehát olyan drága dolgokat még nem vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!