Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Prévost...

Mit gondoltok a Prévost Hungáriáról?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok a Prévost Hungáriáról, mint munkahely (kamionsofőr)? Volt aki már dolgozott/dolgozik náluk?

A válaszokat előre is köszönöm!

2017. márc. 3. 20:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is csak hallottam; repteres melók az oltári zajban, és főként éjszaka kell menni, cserében nincs rakodás.

Szerintem nem egy hatalmas ajánlat. Ennyi pénzt már a Waberersnél is meg lehet keresni halál nyugalomban.

2017. márc. 3. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy volt kollégám melózott ott, ha most hazudok, akkor ő hazudott, de azt mondta 3 kiló felett ritkán keresett, el is jött onnan.
2017. márc. 4. 16:59
 3/4 anonim ***** válasza:

most jott hozzank egy oreg csavo aki itt a prevostnal melozott, de csak kopkodott rajuk. Reptereskent hirdetik magukat de nem csak repterezes van, sot, alig van helyette rendes ponyvazas soklerakos sokfelrakos, annyit vezetett este hogy mar as orvos mondta neki hogy ha akar meg latni hagyja abba, meg hogy egy nqp 800 900 kmert is meg kell tenni.

Ezeket o mondta, en nem tudom.

2017. márc. 4. 17:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Aki eljött onnan és hangoztatja a véleményét, annak többségében rossz tapasztalata lehetett. Viszont ez minden cégre igaz, és nem biztos, hogy csak a cég a hibás. Pozitívumok: Új autók, időben, pontos fizetés, viszonylag könnyű munka.

Negatívumok: Éjszakai munkavégzés javarészt. Egyre inkább előfordul nem repteres szállítás is. (Másik cégeknél viszont csak az van.)

2017. márc. 12. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!