Magyar posta tényleg ennyire hülyének néz mindenkit? 32,4 × 22,9 × 2,4 méretnél nagyobb az már csak csomagként adható fel 1.490-ért?
Igen, én is ezért szeretek a Gyakorira járni, mert mindig tanulok valamit :-)
A kérdezőt meg nem értem: ha tudja a megoldást, hogy Foxpost meg MPL csomagautomata, akkor mi a probléma?
Bár úgy hiszem, az MPL csomagautomatához is kell nyomtató - de ez nem biztos.
9-es! Nem az árat kérdeztem, hanem a doboz méretét cm-ben. Azt nem találtam a belinkelt oldalon.
11-es! Mit nem értesz? A felháborodásomat? Pedig egyszerű! A megoldás sok szempontból nem elérhető (foxspot, csomagautomata). Hogy miért? Először is itt az én városomban nincsen Foxspot! Másodszor, csomagautomaták csak a nagyobb városokban érhető el, tehát ezek csak részleges megoldások!
A csomagautomatához nem kell nyomtató! Megengedett méret 50 x 30 x 35 (doboz méret) és 20 kg-ig mehet automatába.
Heti 20 csomagot adok fel, jártas vagyook, de a postát már nem lehet nyomon követni! Először is minden év január elsején emeli az árakat, nem is keveset, másodszorra meg kitalálták ezt az orbitális baromságot, hogy ha 2,4 cm.-el magasabb akkor már csomag. Van egy centisük és mérik minden egyes alkalommal. :D
Nem értem a felháborodást. Eszerint 2,4 cm magas lehet maximálisan egy levél, tehát kb. 300 A4-es oldalt lehet küldeni levélként. Azért ez legyen elég. :)
Egyébként a viccet félretéve, a csomagot kézbe adják és követni is lehet (on-line), szóval inkább úgy érdemes feladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!