Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 15 köbméter víz mennyibe fog...

15 köbméter víz mennyibe fog kerülni nekem?

Figyelt kérdés
15 köbméter víz fogyott összesen nekem amióta leolvasták a víz órámat mennyibe fog ez kerülni nekem?

2017. márc. 2. 16:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ez egy távhős lakás és a hideg meleggel együtt 15köbméter ment el.
2017. márc. 2. 20:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Nálunk 750 köbméterre. Ha itt laknál akkor 12 E, hideg víz.
2017. márc. 2. 20:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Akkor hideg meleg 12 E + a fűtés, azt nem tudom nálatok mennyi . Három szobás panelban, átalány fűtés (szabályozó nincs) + a víz 30-35 E.
2017. márc. 2. 20:19
 14/15 anonim ***** válasza:
#8-as te full retardált vagy. Nincs külön hideg és meleg víz számla. Ha az ötvenezethez méred nyilván soknak látszik, de valójában nem az. Akkor az 50e-ret is viszonyíthatod 10 forinthoz és akkor az is hatalmas összeg lesz.
2017. márc. 2. 20:44
 15/15 anonim ***** válasza:

"Borsod megyében élek.

Akkor mennyi is lesz az a sok?

Most költöztem el othonról és ez az első vízdíjam."

Ha a Borsodvíz a szolgáltatód, itt találod az árakat a lakossági díj kalkulátor táblázatban:

[link]

A vízdíjad ivóvíz díjból, csatorna díjból és vízterhelési díjból tevődik össze,ezek összege adja 1 köbméter víz árát.

A Borsodvíznél az ivóvíz a legtöbb helyen 381,4 Ft, a csatorna díj 459,5 Ft a vízterhelési díj településtől függően 5 és 27 ft körül mozog. Így 15 köbméternél kb 13000 Ft-ra számíthatsz.

Ha egyedül élsz és ez egy havi fogyasztásod, az valóban kicsit sok. Mi a párommal nem vagyunk különösebben spórolósak, és ketten pancsolunk el 10-12 köbmétert.

2017. márc. 2. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!