Tudnátok olyan könyvet-oldalt ajánlani, aminek segítségével megismerkedhetnék a pénzügy alapjaival?
Sziasztok!
Mostanában kezdtek érdekelni a különböző pénzügyi dolgok, gondolok itt befektetésre, tőzsdézésre és hasonlókra. Illetve a jövőben majd szeretnék esetleg saját vállalkozást is indítani a szakmámmal kapcsolatban. (17/F)
Természetesen tudom, hogy ebbe belevágni csak megfelelő ismeretekkel érdemes ezért is szeretnék tanácsot kérni ismertek e olyan megbízható könyvet vagy oldalt például, amely segítséget nyújt eligazodni a pénz világában, gondolok itt tényleg az alapokra: banki ismeretek és alapfogalmak.
Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm!
Hát kösz, ilyen baromságokat én is találok! ;)
Én valami hozzáértőre gondoltam! :)
Én régóta olvasom a minner.hu-t. Vállalkozásötleteket és tőzsdei cikkeket is találsz rajta.
Esetleg csatlakozhatnál a Fivosz-hoz. Havi pár ezer forint a tagság, de cserébe rengeteg rendezvényen/képzésen részt vehetsz, illetve kapsz néhány óra konzultációt szakemberekkel.
Ezt találtam még, ami átfogó képet ad egy vállalkozás működtetéséről:
Ezen az oldalon keresd: Vállalkozási alapkompetenciák
78 óra - árat és időtartamot nem írnak, kérdezz rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!