Paypal deviza átváltásos problémákban segítene valaki?
Most tervezek paypal fiókot nyitni és lenne pár kérdésem.
-ha esetleg feltörnék a fiókom, hozzáférnek-e a bankszámlához, amelyről nyitottam az fiók-ot?
-Miután felraktam a pénzt, és szeretnék vele játszadozni(értsd.:forintról másik pénznemre, majd vissza.), akkor a paypal az árfolyamhoz hozzászámol pluszba( mint a legtöbb pénzváltó és bank), vagy eredeti árfolyamon váltja át?
Előre is köszi a válaszokat!
"-ha esetleg feltörnék a fiókom, hozzáférnek-e a bankszámlához, amelyről nyitottam az fiók-ot? "
Ha a kártya hozzá van rendelve a Paypalhoz, akkor a kártyán lévő összeget (a kártyához tartozó számlán lévő összeget) el tudják költeni. Ha csak a bankszámla van hozzáadva, akkor nem.
"iután felraktam a pénzt, és szeretnék vele játszadozni(értsd.:forintról másik pénznemre, majd vissza.), akkor a paypal az árfolyamhoz hozzászámol pluszba( mint a legtöbb pénzváltó és bank), vagy eredeti árfolyamon váltja át? "
Nagyon durva árfolyamon vált a Paypal, elég nagy jutalékot számít fel a váltásnál. Ez azt (is) jelenti, hogy akkora árfolyamváltozásnak kellene lennie a nyereségességhez, ami jelenleg hosszab távon sem várható. Értsd: jelenleg kb 308Ft egy Euró. Ahhoz, hogy nyerj rajta, 320 fölé kellene mennie (4% változás). Ez sem rövid, sem hosszútávon nem várható. Ha jól emlékszem kb 4% körüli váltási költséget számít fel a Paypal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!