Ha eladom a lakásomat, akkor a vezetékeket és a csöveket kitéphetem a falból vagy azt ott kell hagyni?
Figyelt kérdés
2017. febr. 28. 17:14
2/10 anonim válasza:
Ezt most tényleg komolyan gondoltad?
3/10 anonim válasza:
Sőt a falakat is lebonthatod, de csak a belsőket!
4/10 anonim válasza:
Kitépheted, csak akkor olcsóbban tudod majd eladni.
5/10 Estádio de Felchút válasza:
Amatőr vagy. A profik a parkettát és a metlakit is felszedik.
6/10 anonim válasza:
Én a lámpákat vittem el és még azért is reklamáltak mert hogy nincs világítás. Hát rakjon fel egyet! A vevők azt hiszik minden marad de igazad van ezzel a vevővel aki ezert reklamal nekünk is ezt kellett volna csinalni
7/10 Estádio de Felchút válasza:
"A vevők azt hiszik minden marad"
Hinni a templomban kell. Okos emberek meg beleírják a szerződésbe, milyen állapotban és tartozékokkal és mikor kerül átadásra az ingatlan.
Utána pampoghat, aki akar, a szerződés az irányadó.
8/10 anonim válasza:
ki csak a vevő tudjon róla, mert ha nem, akkor a gatyádat is lepereli rólad.
9/10 anonim válasza:
Bele volt írva hogy kiürített állapotban. Úgy is kapta és nem tetszett neki hogy nincs lámpa. Miert hagynám ott a kristály csillárom ?
10/10 anonim válasza:
Nyilván más egy kristálycsillár, meg megint más ha csak simán szárrágó vagy és az összes mezei lámpát kiszereled. Az eredeti hozzászólásodból inkább utóbbi jött le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!