Németországból rendeltem egy csomagot. Mennyi az esélye annak, hogy rejtélyes módon eltűnik a postázás során? (Bővebben lent)
Németországból rendeltem Nyíregyházára egy meglehetősen drága órát Chrono24-ről előre fizetéssel, postán maradóként (nem tudom átvenni a lakcímemen, mivel ajándék lesz olyasvalakinek, akivel egy háztartásban élek)
Mennyi az esélye annak, hogy átvilágítják a csomagot, észreveszik hogy értékes, és valahogyan "lába kéljen"?
,,A Trusted Checkout fizetéssel megrendelt csomagokat mindig biztosítva adják fel, hacsak nem kötött a kereskedővel ettől eltérő megállapodást."
Állítólag biztosítva van a csomag, de őszintén, nem tudom ez a valóságban mit takar
Az eladó aki küldi, az megbízható viszonteladója az óragyártó cégnek, Chrono24-en többszáz sikeres eladása volt, inkább a postai cégektől ver ki a hideg
Szerinted a postákon vannak röntgengépek amit bárki használhat és a dolgozók nézegetik vele hogy mi van a csomagokban?
Max.a legnagyobb központi elosztóbázison meg a reptéren van ilyen és ott is a NAVosok használják vámolás előtt.
Pláne hogy postán maradóra kérted,úgy még nehezebb lenyúlni mert nem lehet ráfogni a kézbesítőkre sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!