Álláskeresési járuléknál ezt hogy kell érteni?
Figyelt kérdés
Olvasgattam a témában, és azt találtam, hogy akkor jár, ha az elmúlt 3 évben volt legalább 360 nap munkaviszonyom. Az is ott van, hogy 10 jogosultsági nap után jár egy nap álláskeresési, tehát legalább 36, legfeljebb 90 nap. Akkor jól értem, ha 360 ledolgozott napom van, akkor 36 napig jár, ha meg legalább 900, akkor 90?2017. febr. 24. 22:41
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. febr. 25. 09:27
4/4 anonim válasza:
Szia Kérdező! Bocsi az offért, de szeretnék kérdezni arról, hogy ezt a járadékot munkanapban vagy naptári napban számítva kaptad meg? Mert ugye nem mindegy, hogy a 66 nap az pl. 3 hónap, vagy 2.... köszönöm előre is a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!