Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek, ha átvertek az...

Mihez kezdjek, ha átvertek az egyetemen?

Figyelt kérdés

Nagyon nem azt kaptam a szaktól, amit ígértek, így szeretném ott hagyni, mert semennyire sem érdekel, amit tanulnék. (Két szakirányt terveztek indítani, amik nagyon eltérőek - az egyik inkább matek/fizika, a másik biológia/kémia jellegű - de az egyikre csak ketten jelentkeztünk, így az nem indul be, így mi is a másikra kerülünk...a bioszos-kémiás marhaságra.) Továbbtanulni már nem szeretnék, itt lezártnak tekintem a dolgot.

Milyen lehetőségeim vannak, hol kezdjek el keresgélni? Nincs semmi szakképzettségem, szóval valamilyen takarítói munkára gondoltam így első körben.

2017. febr. 24. 16:49
 1/2 Donald J. Trump ***** válasza:
97%

Szóval ha jól értem, te szín 5-ös köztársasági ösztöndíjas hallgató voltál az egyetemen, de az intézmény aljas módon átvert titeket és tudomány helyett áltudományt próbált tanítani, amivel ráadásul elhelyezkedni sem lehet.

Panasszal ezért az oktatási hivatalnál élhetsz, hogy adják vissza a pénzed. E mellé javasolt a takarítói OKJ, az jól megy a matek/fizika ismeretekhez a mai világban.

2017. febr. 24. 17:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Na ne. Igazad van, menj takarítónak ilyen hozzáállással, neked tényleg nem való diploma. ;)
2017. febr. 25. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!