Hogyan kell megcímezni egy webshopról vett cikket, amit azt szeretnék hogy postán maradjon? Ilyenkor ugye nem küldenek értesítést a lakcímemre?
A szüleimmel élek, és szeretnék venni egy igen ritka órát Németországból apukámnak, de nem szeretném hogy kitudódjon a dolog a születésnapjáig (ne ide jöjjön se a csomag, se az értesítő, semmi ami elárulná hogy jön valami)
Hogyan tudom megcímezni a küldeményt a weboldalon?
Név mezőbe a nevem, címnek pedig a POSTE RESTANTE, majd a posta teljes címe, megjegyzés rovatba pedig többféle nyelven is a "Postán Maradó" jelzés?
Tudom hogy sokan megkérdezték már, de mindenhol mást írnak az értesítést illetően (jön-e cetli vagy sem, ez most nagyon fontos hogy semmi nyoma ne legyen ezen a címen a csomagnak)
Schlejzvinger Lujza
Budapest 546. Posta
1067
POSTÁN MARADÓ
kb igy
Köszi!
És értesítő cetlit ugye nem küldenek? (Csupán azért, mert a rendelés során ugye meg kell adnom a számlázáshoz a címem, de gondolom a becsomagolt dobozból nem tudják kihalászni a papírt hogy hol lakom, a webshop meg van olyan rendes hogy érti mire gondolok postán maradó alatt :D(
Mondjuk online nyomkövetéssel, vagy telefonon SMS-ben
Ne tőlem kérdezd, pont ezért tettem ki én is a kérdést, mert a Posta nem hajlandó felvilágosítani minket, hogy hogyan működik ez a szolgáltatásuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!