Ez meghaladja az ajánlott levél határát?
Figyelt kérdés
Van ez az új hülyeség hogy csak 2.5 centi magas (meg más paraméteres) levelet lehet ajánlottként feladni mert az fér be a postaládába (azt most hagyjuk hogy azt pont nem dobhatnák be) de mi van akkor ha én egy olyan tárgyat akarok feladni ami mondjuk alapállapotba nagyobb de össze lehet nyomni a megadott méret alá, szóval pl egy pólót?2017. febr. 21. 21:23
1/5 anonim válasza:
Ha nagyobb mint a megadott paraméterek csak csomagként tudod feladni.
2/5 anonim válasza:
Így van, az csak csomagként adható fel. Én sem örülök az új szabályozásnak, de azért legyünk őszinték, egy póló azért nem levél kategória. Eddig volt túl jófej a posta, a mostani inkább a reális.
3/5 A kérdező kommentje:
Azért egy S-es kis vékony női póló nem nagy dolog, csak azt nem értem hogy a standard postaláda méretéhez igazítják amikor ha jól tudom az ajánlott levelet nem lehet bedobni csak úgy hanem kézbe kell.
Meg a másik hogy a csomag ára miatt jól megszivatták a ruhát árulókat, most veszel egy 500Ft-os pólót és 1500 a posta mellé. (tudom tudom foxpost, nekem 1 órányira van valakinek meg még messzebb)
2017. febr. 23. 11:26
4/5 anonim válasza:
csomagautomata 490 Ft futár cégek olcsóbbak. dpd 890Ft
webox 599Ft Foxpot 790Ft-ért házhoz viszi... Pikpak pont szintén olcsó szinte minden városban van...
5/5 anonim válasza:
Postán maradóra még mindig fel tudod adni ajánlottként, viszont akkor nem házhoz viszik, hanem az adott helyiség postájára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!