Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Wishről rendelt mér valaki?

Wishről rendelt mér valaki?

Figyelt kérdés

tapasztalotak várnék. a termék minőségével kapcsolatban, és h azt kaptátok e amit rendeltetek..

postaköltség a házhozszállítés után is annyi e amit az oldal irt

2017. febr. 20. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Annyi volt, amennyit az oldal kiírt, kínai cucc, szóval ahhoz képest nem igazán volt elvárásom, de a célnak jó volt (telefontok)
2017. febr. 20. 20:04
 2/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó bár a műszaki cuccok nem túl hosszú életűek. A kiszállítás annyi amennyi ki van írva és hiába rendelsz egybe több dolgot mindet külön számolja. Egyébként ha sérült árut kapsz vagy nem azt kapod amit megrendeltél akkor visszakapod az árát.
2017. febr. 24. 12:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Rendeltem,mert van ami itt olcsóbb mint ebay-on még szállítási költséggel is.

Előfordulhatnak csúszások h nem akkor kapod meg mint ami ki van írni. Postás viszi ki,és minden terméknél van postaköltség ha valamiból 3at vásárolsz 3x számolja a postaköltséget

2017. febr. 24. 14:13
 4/5 A kérdező kommentje:
és akkor szállitáskor a postásnak nemkell adni pénzt, mert amit számolnak szállitást azt levonják a számlárol?
2017. febr. 25. 20:49
 5/5 anonim ***** válasza:

A postán csak alá kell írnod hogy átvetted és ennyi.

Egyébként kisebb dolgokat érdemes ott rendelni, én többnyire ruhákat veszek náluk, mert látok olyat amit idehaza nem kapok ám meg sehol, vagy 10x annyiért esetleg.

Én onnan rendeltem magamnak fürdőruhát, több féle felsőt, nadrágot, szoknyát, tornadresszt. Rendeltem már tőlük egy ezüst karkötőt, bár 1000% hogy bóvli bizsu, de a barátom levágott belőle pár szemet mert nagy volt rám és mondta hogy lehet tényleg ezüst mert vágásnál nem vette észre hogy csak bevonatos valami fémcucc lenne. Valamelyik nap elviszi megnézetni szakemberrel, már csak kíváncsiságból is. Persze az is megeshet hogy egyes termékeket nem úgy kapsz meg mint amilyenen a képeken látod. Igazából szín árnyalatban lesznek eltérések. A barátom rendelt egy karórát és igen csak csalódott volt hogy bár azt kapta amit rendelt csak teljesen másmilyen a valóságban. Mondjuk 1000 Ft-ot akkor is megérte.

2017. febr. 26. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!