Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ügyvédjelöltként foglalkoztatn...

Ügyvédjelöltként foglalkoztatnának, de egy évig nem fizetne semmit az ügyvéd, és a járulékokat is nekem kell fizetni. Ti elvállalnátok?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs ismerettségem és ez az egy ajánlatom van. Szivem szerint nem vállalnám el, de kitudja lesz e más ajánlat. Szerintetek fogadjam e el vagy sem? A szülőktől én már önlánósodni szeretnék..
2017. febr. 19. 19:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mint a HUZAT, úgy vállald el!!!

Ha nincs más lehetőség, és az ügyvédi tapasztalattal a hátad mögött KELL az a rohadt szakvizsga, akkor el kell vállalni.

A sok "ne vállad el" dumáló meg egy idióta barom!!!!

Nincsenek a Te cipődben!

Ha nem mindegy, hogy hol szerzed meg a szakvizsgához kellő gyakorlatodat - és az a helyzet, hogy nem az - és nincs más lehetőség, akkor egyszerűen muszáj belemenni.

Én egy évig így voltam jelölt.

De 8 hónap munkakeresés után, örültem, hogy valakinek végre kellek!

Sza@r volt? Igen, az.

De nyeltem egy nagyot - mit ahogy sokszor fog ez még megtörténni a jogi pályán - és tettem a dolgomat.

Hogy miből éltem?

Istállót takarítottam egy lovardába.

Igen, ügyvédjelöltként. És nem, ez nem vicc.

Kib.....ul nem volt az. - viszont később onnan is lettek ügyfeleim.

Ez a szakma - sajnos - ilyen.

Rengeteg ügyvédjelölt van, aki rájött arra, hogy nem a jelöltek vannak alku pozícióban, így vállalják még ezt is.

Ha nem sietsz, előbb - vagy utóbb csak olyat találsz, ahol Neked kell fizetned, hogy jelölt lehess.

2017. dec. 26. 04:58
 12/14 anonim ***** válasza:
11es válaszoló : 10 hónapos a kérdés , szóval válogasd meg a kijelentéseket mert most magadat minősítetted !!!
2017. dec. 26. 14:10
 13/14 anonim ***** válasza:

"11es válaszoló : 10 hónapos a kérdés , szóval válogasd meg a kijelentéseket mert most magadat minősítetted !!!"

Ez probléma mindig aktuális lehet, te idióta!

De látom sikerült a LÉNYEGET leszűrnöd, ha csak ennyire telik tőled!

2017. dec. 26. 15:40
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Idióta gyökér , a valagadban hordod a fejed ? Mert akkor hagyd benne a tokjában ! Felszólítod a kérdezőt aki rég meghozott egy döntést . Nyomi köcsögarc , azt gondolod a te kommented az etalon (ami neked talán bevált) vagy hazudozol ahogy a legtöbb magadfajta bűnöző kimosdató tetűféreg ?! Szakmai fórumokon találnak hasznos segítséget nélküled is te szánalmas szerencsétlen ;D
2017. dec. 26. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!