Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Más is gyűjt aprópénzt, amire...

Más is gyűjt aprópénzt, amire nincs feltétlenül szüksége?

Figyelt kérdés

A vásárlásoknál visszakapott aprót gyűjtöm egy fémdobozba, és most számoltam meg. (5830 Ft)

Nektek mennyi? A 200-as, 100-as, talán 50-es érmékkel még lehet mit kezdeni, de az 5-ösökkel, 10-esekkel,20-asokkal?

2017. febr. 11. 23:26
 1/10 anonim ***** válasza:
5-20 as érmék is fizetőeszközök, ha nekwd nem kell, küldd el nekem!
2017. febr. 11. 23:35
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem kimondottan gyűjtöm, ha sok 100-200as van a pénztárcámban,akkor kiteszem egy dobozba. Máskor meg ha épp csak párszáz ft kell, akkor onnan veszek ki. Pár ezer lehet benne.

Ennél kisebb pénzeket nem gyűjtök, megszabadulok tőle büfében, pékségben stb.

2017. febr. 11. 23:38
 3/10 Fatal_3rror_ ***** válasza:

Hasonlóan vagyok.

Nem mondom hogy gyűjtöm, gyűlik az magától.

Én is pont így vagyok, hogy az 50-100-200-asokat kiválogatom, de ilyen 5-10-20 forintokkal nem tudok mit kezdeni. Magamnál nem hordom, és van kb 5 ezer forint értékben apróm.

Már gondoltam arra is, hogy fogom és valamelyik adomány gyűjtő dobozba beleborítom egyben.

2017. febr. 11. 23:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Gyűjtjük mi is. Ha kb 50 db összejön, akkor befizetem a számlánkra, mert 50 db-ig ingyenes, afölött fizetni kell érte. Kb másfél hetente jön össze ennyi. Utána a fiunk számlájára átrakom, mert ezt neki gyűjtjük.
2017. febr. 11. 23:52
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekünk most 7000 körül van apró. Párom gyűjti, én ha akad egy 10ezres azt lenyúlom és elrakom egy dobozba.

De nem kifejezetten valamire gyűjtünk.

Anyukámék is ugyanígy gyűjtik az aprót. Ha otthon vagyok abból szoktam kapni reggelire valót vagy buszra.

2017. febr. 12. 00:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Jah a párom fel szokta váltatni a postással ha nem fér már bele a malacba.
2017. febr. 12. 00:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem tudatosan gyűjtöm, hanem szimplán zavar, hogy ott van a pénztárcámban.

Vettem egy 1,5 méter magas, 30 centi átmérőjű plexi csövet, az egyik végére felragasztottam egy alapzatot, és abba gyűjtöm évek óta az aprókat. Nagyon jól néz ki, szóval dekorációs szerepet tölt be.

Azt hiszem ha majd pár év múlva megtelik, beváltom és újra elkezdem gyűjteni.

2017. febr. 12. 00:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Van egy dunsztosüveg 10-20 filléresem, az azért dögösebb csomag, mint a 50-100 Ft-osok :)
2017. febr. 12. 01:02
 9/10 anonim ***** válasza:
nincs pénztárcám se, így a visszakapott aprót max a zsebembe hordom. Fémpénzt egyenesen rühellem, így ki kell tenni egy dobozba. De szerencsére kevés van, mivel nem használok készpénzt, mindenhol kártyázom, amióta van paypass azóta meg főleg. Ahol meg kp kell, oda forintra pontosan kiszámolom mennyi, anniy van nálam, így nincs visszajáró.
2017. febr. 12. 10:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem 3 ev alatt 150.000 gyult ossze 100-200 forintokbol
2017. febr. 12. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!