Lillo994 kérdése:
Tapasztalatok otthonról végzett internetes munkáról?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Érdekelne hogy melyek a megbízható internetes munkalehetőségek amelyeket otthonról tudnék végezni. Elsősorban olyan munkalehetőségek érdekelnének amelyek kezdőként is vàllalhatóak.2017. febr. 10. 22:22
1/10 anonim válasza:
Zéró végzettséggel esélytelen, de ezt így a korábbi 1000000 UGYANILYEN kérdésben is megírták. Visszakeresni miért nem vagy kéepst?
2/10 Fatal_3rror_ válasza:
Nincs olyan hogy "otthonról végezhető internetes munka" hacsak nincs valamilyen speciális tudásod (infós, 3D modellezés, programozás, stb). Bár ha lenne akkor nem születne meg az ilyen kérdés.
3/10 A kérdező kommentje:
Első, kösz a kommentár, de ha nincs kedved vàlt szólni, mert számodra ez a téma màr lejàrt lemez, akkor ne vàlt szólj. Bocs de nem egész nap a gyakorikérdéseken olvasgatok.
2017. febr. 15. 22:51
4/10 A kérdező kommentje:
*hozzàszólni...akkor ne szólj hozzà...akart lenni
2017. febr. 15. 22:53
5/10 anonim válasza:
Mihez értesz?
Van valamilyen használható tudásod? Amit önállóan, felelősséggel tudsz használni?
Milyen munkára gondolsz, amiben kezdő vagy?
6/10 anonim válasza:
23 éves lányként marad a webcam!
7/10 A kérdező kommentje:
Bocs de a webcam nem az én asztalom. És igen van diplomàm csak jelenleg nem tudok munkahelyre menni, mert gyesen vagyok, ezért érdekelt ez a téma... Szóval hagyjuk inkàbb....
2017. febr. 16. 04:07
8/10 anonim válasza:
Nem azt kérdeztem van-e diplomád!
"Mihez értesz?
Van valamilyen használható tudásod? Amit önállóan, felelősséggel tudsz használni?
Milyen munkára gondolsz, amiben kezdő vagy?"
Erre válaszolj!
9/10 anonim válasza:
No? Így nehéz bármit is javasolni!
10/10 anonim válasza:
Ekkora érdektelenséggel inkább neki se állj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!