Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mivel lehetne pénzt keresni...

Mivel lehetne pénzt keresni 16 évesen?

Figyelt kérdés

Olyanra gondoltam, hogy jófogáson valami elektronikai dolgot (kezdetben bőven elég lenne telefon) venni majd eladni drágábban, ha elfogadható az ár. (Szlovákiában élek szóval itt is adnám el :D ).Szerintetek működne és mit lenne érdemes?

Ami még eszembe jutott, hogy szétszerelt dolgokat, alkatrészeket (hátlap, kijelző) venni és összedobni. Ha van tapasztalatotok hasonlóban írjátok le kérlek.

Ezen kívül még valami ötlet?

Nem vagyok vevő se a tippmixre sem otthoni internetes munkára (bankkártya is kellene), se kutyasétáltatás, se mekis 4 óra munka (nincs is a közelben meki)

#pénzszerzés #fiatalos munka
2017. febr. 10. 13:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha dolgozni nem akarsz akkor sehogy, az a piaci rés már be lett tőltve sőt, a 2000-es évek után be is fuccsolt az összes GSM bolt, tehát le vagy maradva nem kicsit.

Amit meg tudsz oldani kvázi tőke nélkül, veszel egy domaint pár ezresért, csinálsz rá egy webshopot magadnak és kínai szarokat hirdetsz rajta + jofogason pl, és ha jön megrendelés megrendeled ali expresszről a különbözetet meg elteszed.

Amiért ez jó, hogy közben megtanulod a webfejlesztést és a végén még értelmes munkád is lehet.

2017. febr. 10. 13:12
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

hahahahah de aranyos.

1 kereskedelmi tevékenységhez vállalkozói és adószám kell.

2 bankszámlához 18 kell legyél.

3 18 évesen dolgozhatsz csak.

4 nincs 4, és 16 évesen tanulj ahelyett, hogy pénzt akarsz keresni.

2017. febr. 10. 13:34
 3/4 anonim válasza:
Én 16 évesen egy raktárban dolgoztam , ahol medvegombát kellet szeletelni és fagyasztani. elég jól lehetet keresni.
2017. febr. 10. 14:31
 4/4 anonim ***** válasza:

1-es, a webshopos ötleted-ből "kifelejtetted", hogy amit javasolsz, az kereskedelmi tevékenység, adóköteles, (vállalkozói kell hozzá) - még Szlovákiában is...

'8 év alatt meg valóban nem lehet kiváltani - tehát illegális dologra buzdítod a kérdezőt.

2017. febr. 10. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!