Egy táblás milka csokit miben lehet elküldeni postán?
De kár. Egyik ismerősömnek akartam küldeni figyelmességből, aki másik megyében lakik.
Köszi az infót!
Miért ne lehetne küldeni? Nem romlandó kaja és egyébként is honnan tudnák, hogy az van benne.
Viszont tutira összetörik, mire odaér.
Simán lehet, én külföldre is rengeteget küldtem már.
Én buborékos borítékot vettem és abban küldtem el hogy ne törjön szanaszét - de ennek az a hátránya, hogy buborékos borítékot azt hiszem csak ajánlva lehet feladni, ebben nem vagyok biztos, azért kérdezz rá. :)
Add fel buborékosban, mondjuk kb 2x annyiba fog kerülni, mint maga a csoki, már ha kis tábláról beszélünk.
De számold bele, hogy simán ellophatják.
Köszönöm az infókat!:)
Egy nagyon jó barátomnak szántam egy kis apróságot csak nem egy helyen lakunk. Sokat segített nekem. Annyira nem zavar ha drágább a feladás.
Komolyan ellophatják? Az szép..
Nem kilopják, hanem eltávolíthatják a postaforgalomból tiltott termékeket a csomagolásból (pl. élelmiszert).
Nyílván a postai dolgozók ilyen élelmesek, hogy naponta átmegy számos, többtízezer forintos csomag a kezük között, de ők a te 200 forintos csokidra fognak utazni...Ez pont olyan különbség, mint ha azt mondanám, hogy megloptak 8000 forinttal a buszon, holott 8000 forintos büntetést kaptam.
Köszönöm!:) Igen utolsó kommentelő én is így gondolom!:)
Azt viszont nem értem miért kellett egymást lepontozgatnotok :( Mindenkinek zöldet adtam mert hasznosak a válaszok, de látom sok rosszindulatú ember van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!