Nem kaptam paypal-nal 4 jegyu kodot, lehet belole bajom, ha mar rendeltem ebayrol?
sok helyen irtak ilyen 4 szamjegyu kodot amit valahova be kell irni meg hogy 400 ft-t levon a paypal, de en ilyen nem kaptam, nem irtam be sehova sem.
viszont ebayrol rendeltem mar es egy aruhoz kiirta azt hogy paid(fizetett azt hiszem) szoval most ebbol lehet bajom a kesobbiekben vagy ne aggodjak ha ezt nem tettem meg?
a paypal es a szamla ossze van kapcsolva, de magara a paypalra nem utaltam, csak a junior kartyam szamat adtam meg, szoval nekem ehhez kell vagy nem kell kod?
a paypal sehol se jelez, hogy valami hianyzik.
Hát attól tartok, hogy a bankod keze lesz benne.
Ugyanis tegnapelőtt egy barátomnak csináltuk volna, de még a mai napig nem jelent meg a levonás, ellenben az összeg lekerült a számláról azonnal. (tényleg azonnal!!!)
Szóval a tranzakció megtörtént, de nem lehet látni sehol. Sem a számlatörténetben, sem a utalás mozgásokban, sehol... szóval attól tartok, itt a bank lesz a ludas (jelen esetben az otp nálunk).
Valami ilyesmit kell keresnetek egyébként:
PP*8977CODE
1,290EUR 0,
2017.02.01 123456789
Jobb oldalt kell lennie a számlatörténetben.
Nyilván a dátum, és a kód fog változni, az összeg az 400 forint lesz, csak az aktuális átváltással itt az országban euróban számolja.
nekem azonnal levonta mikor kodot kertem, SMS-be irt az OTP, hogy -400 ft es abban az SMS-ben benne volt, hogy PPxxxxCODE
ismerosunk azt mondta, hogy ha nem vonja le vagy ha nem kaptok ilyen SMS-t menjetek be a bankba es ott megoldjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!