Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » OTP Bank -helyezte a kártyát?

OTP Bank -helyezte a kártyát?

Figyelt kérdés
OTP Juniorom van 17 éves vagyok és van rajta -8000 ft de nem értem hogy mire fel?Egy War Thunder nevü játékra szoktam aranyat vásárolni lehet hogy az helyezte - a kártyát?

#OTP Bank -helyezte #kártyát?
2017. febr. 9. 16:22
 1/5 A kérdező kommentje:
Lehet egy kicsit hülyén fogalmaztam meg a dolgokat de nem igazán értek az ilyenhez csak azt nem értem hogy mire a -8000 ft ?
2017. febr. 9. 16:24
 2/5 anonim ***** válasza:
kizárásos alapon.
2017. febr. 9. 16:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Lépj be a netbankba és nézd meg.
2017. febr. 9. 18:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Menj be a bankba és kérdezd meg, lehetőleg pénzzel együtt menj és fizesd is ki rögtön.

Ha átadják az OTP Faktoringnak (követeléskezelő), akkor sokkal többet kellene majd fizetned, úgyhogy ne várd meg.

Amúgy mennyi pénz volt rajta és hányszor vásároltál milyen összegben?

2017. febr. 9. 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs hitelkereted, akkor vásárlással nem mehetsz mínuszba, ilyen esetben csak a bank által levont díjak okozhatják a negatív egyenleged. Illetve van még egy másik lehetőség: korábban vásároltál valamit, de a zárolást terhelés nélkül feloldották, ezért újra el tudtad költeni a pénzt, de végül mégis csak benyújtották a terhelést a vásárlásról, és ezért kerültél mínuszba. Nekem egyszer volt ilyen helyzetem, hogy eltűnt egy tranzakció, majd hónapokkal később mégis levonták.
2017. febr. 10. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!