Alkalmi munka 17 eves diaknak Budapesten?
Figyelt kérdés
Mindenhol keresem, de egyik sem alkalmi.. sajnos nem tudok bevallalni hosszutavon egy munkat sem. Valaki esetleg tud segiteni?2017. febr. 8. 19:59
1/4 anonim válasza:
sajnos a budapesti iskolaszövetségeket/diákszervezeteket nem ismerem.
Én Nyíregyházán vagyok a Melódiáknál és őket nagyon megbízhatónak ismertem meg.
A lényeg, hogy ajánlanak helyet, ahova éppen tudnál menni. Mondjuk megmondod, hogy te péntek délután tudnál melózni, vagy vasárnap.
Akkor megnézik a partnercégeiket és teszem azt a Tescoba, vagy egy ruhaboltba épp kell pár ember, aznapra. Megkérdezed mennyi a nettó bér stb. megmondják, te elmész és majd következő hó elején utalják a fizetésedet.
2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom! (Rossz kategoriaba irtam, bocsi)
2017. febr. 8. 20:51
3/4 anonim válasza:
bár mi lehet.
végig mész a körúton és 100 helyre keresnek mosogatót.
rajtad múlik mit beszélsz meg velük.
Ne hagyd magad! Légy tökös!
4/4 anonim válasza:
Szerintem az ilyen altalanos plazai boltokban kezdj. Ruhaboltok, ha jartas vagy a szamitastechnikan alapfokon, akkor mediamarkt , 576 is jo. 17 evesen szerintem ezek a legjobb -szakmai tudast nem igenylo, minimalis fizikai munkaval jaro- munkak. A betanitas is egyszeru. Tul nagy felelosseg sincs. Hajra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!