Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Csináltam egy tetőt ami sajna...

Kovács gábor lajos kérdése:

Csináltam egy tetőt ami sajna beázott most látom hogy a tulaj feljelentést miatt keres embereket akinél dolgoztam, ha feljelent mire számithatok?

Figyelt kérdés
Feljelentés
2017. febr. 7. 12:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Téged megkeresett az ember, hogy javítsd ki? (akár garanciában, akár nélküle) Szólt, hogy feljelent? Honnan tudod? "most látom" - ez mit jelent?

Én nem hinnám, hogy ez rendőrségi kategória, hacsak nem úgy érzi, hogy szándékosan átverted és csalás áldozata lett.

2017. febr. 7. 13:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen írt smst de nem mentem vissza. Onnan tudom hogy ahol hírdettem magam ott tett ki egy hírdetést
2017. febr. 7. 13:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Olyan hirdetést tett ki hogy olyan embereket keres aknél dolgoztam feljelentés miatt
2017. febr. 7. 13:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát így már érthető, hogy miért érzi magát átverve.

Szerintem inkább tisztázd vele a helyzetet.

Nem tudom, hogy csalásnak minősül-e, de ha igen, azért letöltendőt is lehet kapni.

2017. febr. 7. 13:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Fel nem jelenthet de beperelhet és minden karat radverheti.

Ugyan mégis miért nem mentél vissza?!

2017. febr. 7. 13:41
 6/7 Estádio de Felchút ***** válasza:
Lalikám, ez cigány munka. Ezt nem szeretjük. Ezt ne csináld. Érted?
2017. febr. 7. 19:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Én az ilyen szélhámosokkal úgy szoktam eljárni, hogy ügyvéd által felszólítom. Ha hatástalan, akkor más céggel príma minőségben jó drágán kijavíttatom tökéletesre. És beperelem. Egy évig járogatunk a bíróságra, és a javítást meg az én ügyvédi költségeimet is megítéli a bíróság - nem is beszélve a perköltségről.

Ez anyagilag úgy néz ki, hogyha a muksónak mondjuk egy napi melójába került volna a helyrehozatal (ami durván tízezer forint) meg tízezer anyagköltségbe, szóval összesen húszezerbe - akkor ha huzakodik velem és perre megyünk, ennek minimum a tízszerese a költsége, mert legutóbb is csak a bíróság fizettetett vele 140 ezer forint perköltséget.

2017. febr. 11. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!