Csináltam egy tetőt ami sajna beázott most látom hogy a tulaj feljelentést miatt keres embereket akinél dolgoztam, ha feljelent mire számithatok?
Téged megkeresett az ember, hogy javítsd ki? (akár garanciában, akár nélküle) Szólt, hogy feljelent? Honnan tudod? "most látom" - ez mit jelent?
Én nem hinnám, hogy ez rendőrségi kategória, hacsak nem úgy érzi, hogy szándékosan átverted és csalás áldozata lett.
Hát így már érthető, hogy miért érzi magát átverve.
Szerintem inkább tisztázd vele a helyzetet.
Nem tudom, hogy csalásnak minősül-e, de ha igen, azért letöltendőt is lehet kapni.
Fel nem jelenthet de beperelhet és minden karat radverheti.
Ugyan mégis miért nem mentél vissza?!
Én az ilyen szélhámosokkal úgy szoktam eljárni, hogy ügyvéd által felszólítom. Ha hatástalan, akkor más céggel príma minőségben jó drágán kijavíttatom tökéletesre. És beperelem. Egy évig járogatunk a bíróságra, és a javítást meg az én ügyvédi költségeimet is megítéli a bíróság - nem is beszélve a perköltségről.
Ez anyagilag úgy néz ki, hogyha a muksónak mondjuk egy napi melójába került volna a helyrehozatal (ami durván tízezer forint) meg tízezer anyagköltségbe, szóval összesen húszezerbe - akkor ha huzakodik velem és perre megyünk, ennek minimum a tízszerese a költsége, mert legutóbb is csak a bíróság fizettetett vele 140 ezer forint perköltséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!