14 évesen hogyan tudnék szerezni 30ezret?
Van egy füles amit nagyon megszeretnék venni mert a mostani az 7000ft volt megy tönkre.
Az a baj, hogy anyáék nem akarjak megvenni mert most kaptam egy csomó mindent karácsonyra. Nem nagyon tudok mit eladni. Értek a számitogépekhez, esetleg tudok valamit csinálni pénzért? pl.: moderátorkodni valahol. Mit talájak ki? Szerencse játékot már megjártam azzal hagyjatok
Hat ne haragudj, de felnott vagyok, jol is elek, de megse vennek 30-ert fulest, egyszeruen nem eri meg...
De ha ragaszkodsz hozza akkor vallalj munkat ismerosoknel: moss kocsit, takarits, menj el vasarolni stb.
14 evesen szerencsejatek? Hm...
ha értesz a szamitogepekhez, miert nem vallasz abbol segitseget? Telepites, szereles..stb..
1-es: Hát ne haragudj, de amivel én foglalkozok vagy amivel foglalkozni szeretnék, ahhoz kellenek minőségi eszközök és ez pont ilyen. Azok a munkák amiket irtál azért meg senki nem adna pénzt, inkább megcsinálja magának.
2-es: Jó ötlet! Köszi!
3-as: Nem nagyon tudom, hogy kinél kell és hol segiteni. Haveroknak meg nem fogok pénzt kérni tölük pár dologért.
4-es: Ezeknek a füleseknek az a célja, hogy minél kisebb hangot meg lehessen hallani. Nem bömböltetni szeretném. Hangfal meg esélytelen mert hallom a külső zajokat, meg nem szigetelt a falom és hajnalba zavaró lehet. De köszi a tippet.
5-es: ez egy rohadt jó ötlet! Mi a tesód stream neve lehet ismerem?
Egyébként kitaláltam és nagyon kevés idő alatt fogom összeszedni ezt a pénzt(kb. félhónap). Mindennap kapok 1000ft-t a suliba menet és ha ezt nem költöm el hanem félre teszem akkor meg is van a pénz. Még járok 4 évet suliba következő félrerakásból már az új kocsimat vehetem. :D Köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!