Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 14 évesen hogyan tudnék...

14 évesen hogyan tudnék szerezni 30ezret?

Figyelt kérdés

Van egy füles amit nagyon megszeretnék venni mert a mostani az 7000ft volt megy tönkre.

Az a baj, hogy anyáék nem akarjak megvenni mert most kaptam egy csomó mindent karácsonyra. Nem nagyon tudok mit eladni. Értek a számitogépekhez, esetleg tudok valamit csinálni pénzért? pl.: moderátorkodni valahol. Mit talájak ki? Szerencse játékot már megjártam azzal hagyjatok

2017. febr. 7. 03:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Hat ne haragudj, de felnott vagyok, jol is elek, de megse vennek 30-ert fulest, egyszeruen nem eri meg...

De ha ragaszkodsz hozza akkor vallalj munkat ismerosoknel: moss kocsit, takarits, menj el vasarolni stb.

2017. febr. 7. 08:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Gyűjtsd össze a zsebpénzed.
2017. febr. 7. 14:21
 3/7 anonim ***** válasza:

14 evesen szerencsejatek? Hm...

ha értesz a szamitogepekhez, miert nem vallasz abbol segitseget? Telepites, szereles..stb..

2017. febr. 7. 18:52
 4/7 anonim válasza:
Valószínűleg nem fogod megfogadni a dolgot, de ne használj ilyen dolgokat. Akár már középkorúként komoly halláskárosodást szenvedhetsz majd ami visszafordíthatatlan lesz. Tűzzel játszol mikor bömbölteted a fejeden ezeket, inkább vegyél egy jó hangfalt jobban jársz.
2017. febr. 7. 19:57
 5/7 anonim válasza:
Az én tesóm streamel. lol, csgo. Igaz ő lány, de jönnek neki csomagok meg mutatta már nekem h van a számláján 230dollár stb. Nem valami nehéz 1x 2x belenéztem és semmi extra csak magyaráz még csak jól sem játszik.
2017. febr. 8. 02:01
 6/7 A kérdező kommentje:

1-es: Hát ne haragudj, de amivel én foglalkozok vagy amivel foglalkozni szeretnék, ahhoz kellenek minőségi eszközök és ez pont ilyen. Azok a munkák amiket irtál azért meg senki nem adna pénzt, inkább megcsinálja magának.

2-es: Jó ötlet! Köszi!

3-as: Nem nagyon tudom, hogy kinél kell és hol segiteni. Haveroknak meg nem fogok pénzt kérni tölük pár dologért.

4-es: Ezeknek a füleseknek az a célja, hogy minél kisebb hangot meg lehessen hallani. Nem bömböltetni szeretném. Hangfal meg esélytelen mert hallom a külső zajokat, meg nem szigetelt a falom és hajnalba zavaró lehet. De köszi a tippet.

5-es: ez egy rohadt jó ötlet! Mi a tesód stream neve lehet ismerem?

Egyébként kitaláltam és nagyon kevés idő alatt fogom összeszedni ezt a pénzt(kb. félhónap). Mindennap kapok 1000ft-t a suliba menet és ha ezt nem költöm el hanem félre teszem akkor meg is van a pénz. Még járok 4 évet suliba következő félrerakásból már az új kocsimat vehetem. :D Köszi a válaszokat

2017. febr. 8. 03:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Napi 1000...fel honap alatt 30 ezer...hat jo, bar szerintem foglalkozhatnal kicsit tobbet a matek hazival
2017. febr. 8. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!