Kell eredeti szoftver?
loool
alapbol eredetinek kene lenni ugyebar mindenhol...
Hát így elsőre ez elég nagy buktának tűnik.
Először is ha nem te nyomtatod rá akkor nyilván valamilyen nyomdatechnikai céget fogsz megbízni vele. Nemis értem, hogy gondolod, ezt az ellenőrzés dolgot.
A tevékenységi köröd nem gyártásra, hanem kereskedelemre fog vonatkozni. Számoljunk egy kicsit:
Egy sima bögre min. 200 ft
Nyomtatás: min. 500 ft
Mennyiért lehet eladni egy bögrét?
Kiskereskedő nem ad többet 500 ft-nál de ehhez tényleg érdekeset kell alkotnot. Ha őket szeretnéd megfogni arra számíts, hogy az ebay, kínai gyártókkl nem tudsz versenyezni. Ha gerilla módon vagy online értékesítenéd hasonló a helyzet(nem versenyezhetsz árban a kínaiakkal), annyi különbséggel, hogy ha tényleg jó a terméked drágábban is eltudod adni.
Te mennyit adnál egy bögréért?
Én 1500-2000 ft- nál többet nem.
Tehát ha te főállásban vagy egyéni vállalkozó a havi járulékod olyan 70-80Eft.
Tehát 40 eladott bögre fedezi csak a járulékaid. Ne felejtd el a könyvelőt,egyéb költségeidet.
Szóval durván 45 bögre után minden egyes eladott bögreből 1200-1300 Ft lehet a hasznod. Áfa körbe nem kell belépned évi 6 Mft-ig. Gondolt át ezt még párszor és legyél kreatívabb.
szoftverből valóban jo op.rendszernek jogtisztasaghoz a linux ez esetben a grafikait meg meg kell nézned kompatibilis e vele.
Vagy használsz free, esetleg demo verziókat csak akkor a gépet is ujra kell telepiteni havonta.
Srácok ne már...
A bögre egy példa volt. Minden mást megoldok, nem kell értékesitési tanács, számolni is tudok. Minek írod fél oldalon keresztül azt, aminek semmi köze a kérdéshez? Írjak én is a szabadidő értékes felhasználásáról?
Köszönöm a komolyabb válaszokat.
Szóval:
Termékeket árulnék, az én általam megtervezett mintákkal, de nem én nyomom rá a termékre, hanem nyomda, és én veszem tőlük.
Nekem lehet e gondom, ha nem eredeti valami? Felelek én ezért, vagy én itt csak megveszem a terméket, és mással nem kell foglalkoznom?
Köszi a leírást.
Az oké, hogy hozzájuk nem mentek ki ellenőrizni, és ez félreérthető is volt a kérdésben, de engem a saját rendszerem érdekel :)
Tehát nekem jöhetnek e azzal, hogy honnan van a minta, meg ilyenek, vagy csak a kereskedelmi részt ellenőrizhetik, mert én végülis egy az egyben megvettem a terméket, és kész.
Érdemes e esetleg egy windows példányt vennem, meg egy office-t, azt rárakni egy gépre, majd azon kezelni a rendeléseket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!