Pitbullcase oldalon leadtam egy rendelést februar 2. -án, kaptam emailt, hogy feldolgozás alatt. Utánvéttel kértem,3munkanapot ígérnek az oldalon. Eddig semmi. Kb vajon mikorra várhatom hogy lesz valami? Köszi ha válaszoltok
2.-án leadtad (ez csütörtök), "Utánvéttel kértem,3munkanapot ígérnek az oldalon. Eddig semmi. "
A 3 munkanapból péntek volt az első, utána jön a hétfő, azaz ma - most van 11.37, azaz még a 2.-ik munkanap sem telt el. Nem vagy egy kicsit türelmetlen? :-)
Nem tudjuk, mikor adták át a futárnak - általában ezt is meg lehet nézni, hogy futárnak átadva - mikor kerülsz sorra a futárnál, stb. Holnap este ját le a 3 nap - addig bármikor jöhet a futár.
De esetleg fel is hívhatod őket, hogy hol tart a rendelésed.
Ezért nem értettem, mire ez a türelmetlenkedés?
Ezek szerint mindent a maga idejében teljesítettek - csak szerintem Te voltál "kissé" türelmetlen - bocs :-)
Tudom h nem ide kéne írni
Mennyire tartós a minta a tokon?
Én péntek késő este rendeltem a Pitbullcasetól, így esetemben hétfő lesz az első munkanap. Ezek szerint tőlük meg fogom kapni.
Egyedi toktervező oldalról próbáltam randelni , már vagy 1 hónapja. 4 munkanapot ígértek ők is. Én írtam rájuk, hogy mi van, akkor közölték nincs dizájn. Arra sem méltattak, hogy írjanak, hogy nem tudják teljesíteni a megrendelésemet... Szépen kiürítettem a kosarat és megrendeltem a Pitbullcase-tól ezúttal. Elvileg csütörtökre meg jön ezúttal valóban.
Így én értem miért lehetett a kérdező türelmetlensége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!