Szerintetek kapok munkanélküli segélyt?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok gépi forgácsoló szakmát végeztem. A Szakmám alatt volt egy 2 éves munkaviszonyom,mint gyakorlat! Szerintetek én is kapok valamennyi segélyt? 3 hónap eltelt azóta,amióta regisztráltak a munkanélkülibe,de azóta még nem kaptam. Szerintetek fogok kapni?2017. febr. 5. 14:49
1/4 A kérdező kommentje:
Ja,és az a munkaviszonyban fizették utánam a tbt,illetve pénzt is adtak!
2017. febr. 5. 14:55
2/4 anonim válasza:
"A Szakmám alatt volt egy 2 éves munkaviszonyom"
Tehát 2 évig heti 5 napot 8 órába ott voltál egy külső gyakorlati helyen? iskola mellett nem nagyon hiszem.
3/4 anonim válasza:
Nem fogsz kapni.
Ha elmész tanfolyamra valamit tanulni akkor kapsz keresetpótló támogatást.
Menj be a kormányhivatalhoz és érdeklődj hogy kaphatsz e aktívkorúak ellátását. Ha jogosult vagy rá akkor viszont nagy eséllyel kiküldenek közmunkára hogy ne kelljen sokáig fizetniük. Ha egy kis faluban laksz ahol sok a munkanélküli akkor talán megúszod a közmunkát mert csak ott helyben adnak közmunkát, a közeli városba nem adnak és egy kis faluban kevesebb van mint egy városban
4/4 anonim válasza:
Nem. Ha eddig nem kaptál akkor már nem is fogsz. Nézd át a papírokat amiket kaptál a munkaügyiben, azon rajta kell lennie, hogy mit állapítottak meg neked és mit nem. Te mint gyerek tanultál és kaptál egy szakmát, nappalis iskola rendszeren belül, az nem egyenlő azzal mint mikor valaki befejezett iskolai végzettséggel elhelyezkedik és dolgozik valahol aztán munkanélküli lesz. Példa : munkaügyin keresztül elvégeztem anno egy majdnem 1 éves sulit, 2 műszakban, 8 órában dolgoztam, gyakorlatoztam a kijelölt helyen. Kaptam 50 ezer forint "keresetpótló támogatást"? , Gondolom TE ÖSZTÖNDÍJAT. Mikor a végére értem nem tudtam elhelyezkedni vele. Nem voltam, vagyok jogosult munkanélküli segélyre, hogyan már ... (?) regisztráltak és keresem a munkát azóta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!