Tőzsdézni szeretnék élesben a plus500-on. Hogyan lehetséges 17 évesen?
Amellyek szükségesek hozzá:
- személyi igazolvány,
- bankszámla kivonat,
- bankkártya fényképe,
Az lenne a kérdésem, hogy mivel nem múltam el 18 éves, így az anyukám személyi igazolványát fogom használni, az ő nevével...De viszont a bakkártyám már sajátomé. Szóval nézik-e azt, hogy a beregisztrált név, személyi stimmel de viszont másnak a bankkártyája...ez így lehetséges? (Ha az én bankkártyám, így értelemszerűen a kivonat is az enyém.)
1. Nem szeretnék várni egy évet.
2. Nem fogom elbukni a pénz.
". Nem fogom elbukni a pénz."
LOOOL, egy optmista ember, ez is ritka a mai vilagban. Ja nem. Egyszeruen csak naiv ;) Hosszu tavon majd bukod nyugi...ha annyira meno es nyero lenne, ezen logna mindenki, ugy mint a tippmixen. Amugy meg:
" így az anyukám személyi igazolványát fogom használni, az ő nevével.."
Ezt nevezik csalasnak es adatokkal torteno visszaelesnek, amiert megutheted a bkad...
1:Honnan tudod hogy nem buknád el a pénzt?
2. sehogy.
3. menj el dolgozni, ne a netes könnyűmunkától várd a pénzt mert az átverés.
#3 nem fogok egy ismeretlen embernek magyarázkodni.
#4 Nem érdekel a te negatív véleményed erről! Feltettem egy kérdést, választ szeretnék rá kapni és nem azt, hogy elbukom meg ilyenek.
1. Elbukod.
2. Csalás, és le is ültethetnek érte.
3., biztos azt hiszi a kérdező megtalálta a duplázós módszert és innentől végtelen pénze lesz.
4. naív vagy.
5. nincs 5, de beszámoztad a mondandódat így énis.
" Hagyjátok biztos demoszámlán tarolt a kis butus, aztán azt hiszi hogy már ő a wall street farkasa. :D"
LOL, nekem is ez jutott eszembe. Nyert a demoval, azt mindjart kinyilt a kis pocs csipaja :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!