Hogyan lehet Bankkártyával fizetni online?
Altalaban fizeteskor atiranyitanak egy biztonsagos fizetos oldalra, ezt onnan latod, hogy egy kis lakat megjelenik a bongeszo cimsoraban a weboldal url-je elott. Ha nincs lakat ne is foglalkozz vele tovabb! Akkor az oldal nem biztonsagos.
Nezd meg ezen ak kepen pl (ott alakat, es ok)
Ott meg kell adni a kartya tipust (ezt nem mindig) a kartya szamot, kartyara irt nevet, leharati idot, es a biztonsagi kodot.
Kb ennyi...azt tudom meg tanacsolni, hogy ha azutan hogy ellenorizte a tranzakciot es visszamon hogy sikertelen fizetes, nezd at hogy jol adtal-e meg mindent. Ha igen, ne probalkozz tobbet, inakbb valassz mas fizetesi modot. Es nezz ra a szamladra hogy tenyleg nem vontak / zaroltak-e az osszeget.
Nem nagyon szoktak amugy gondok lenni, de nem art az elovigyazatossag.
Es szerintem ne engedd azt sem egyik oldalnak sem, hogy megjegyezze a kartya adataid, ha ajanl ilyen opciot. Inkabb irde me minden vasarlashoz kezzel.
De ha én olyan dolgot vásárolok (programot) amit nem kell kipostázni mert letöltéssel lesz elérhető akkor is küldenek számlát?
Bocsánat hogy ennyit kérdezek, de sose csináltam még ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!