Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek Magyarorszag...

Szerintetek Magyarorszag mikor fog tudni a G20 nak a tagja lenni?

Figyelt kérdés
Szerintem ez tok realis elvaras lehet sajatmagunkkal szemben! Az ujraiparositasnak igazabol csak pozitiv oldala van ( a liberalisok meg allami csecsen ullok karogjak csak, hogy egy osszeszerelo uzem vagyunk) ahol gyar letesul epul az infrastruktura! No az eletszinvonal es szinte az osszesgyar tamigatja azt a folgozojat aki kepezni akarja magat ertelemszeruen relevans diszciplinaban. Legalabb 20 ilyesmi isnerosom van akik a gyarbol mentek el egyetemre es lettek gepeszmernokok. Szerintem. G20 ak ligajaba elobb utobb be fogunk jutni az ipadunk vegett! G7 viszont soha mar az orszag meretebol adodoan sem.

2017. jan. 30. 18:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Már benne vagyunk mint EU.
2017. jan. 30. 21:18
 2/2 anonim válasza:
Szóval szerinted úgy fogunk bekerülni a világ 20 legnagyobb gazdasága közé, hogy gyakorlatilag soha nem volt iparunk, se ipari cikkünk? Ahhoz először az egész világon elterjedt iparcikkeket kéne gyártani, amihez persze magyar vállalatok kellenek. Nem vagyok se liberális se "állami csecsen ülő", de szerintem az, hogy külföldi cégek termékeit szereljük össze igencsak megfelel az összeszerelő üzem fogalmának. Meg ahogy írtad is az ország mérete is probléma, itt soha az életbe nem lesz USA szintű gazdaság de még csak Németország szintű se.
2017. febr. 1. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!