Megadná valaki egy lánynak 5 percre a youtube nevét és jelszavát? Esetleg regisztrálna nekem egy nevet? Többi lent (:
Figyelt kérdés
akinek sok minden fel van rá töltve, az gondolom nem adja meg, mert félti egy idegentől, de esetleg ha lenne itt valaki, akinek nincs mit vesztenie rajta(természetesen nem csinállok vele semmit, csak meg szeretnék nézni valamit, amihez be kell lépni :S) és sajna én nem tudok regisztrálni, mert a régi jelszavamat elfelejtettem és azóta hiába próbálkozom :S
megköszönném :)
esetleg úgy lehetséges, hogy csinálna nekem valaki nevet? :$ tehát regisztrálna helyettem, majd megadná a jelszavat, stb? :) az e-mail cimemet leirnám :) ha vlki esetléeg ráér.
hálás lennék :)
2010. máj. 6. 17:57
11/11 A kérdező kommentje:
miért ne adná? csinál valami nevet magának, amit nem félt, tehát új és nincsenek neki feltöltve videói. nem az ő nevével beregisztrál, és miért ne adhatná.Hisz nincs mit kockáztasson
Pf
2010. máj. 7. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!