Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom meg, hogy...

Honnan tudhatom meg, hogy mennyit ér az a szántóföld, amit 30 éve kaptam a nagyszülőmtől?

Figyelt kérdés
Kaptam egy darab szántóföldet a nagymamámtól. Felajánlotta egy úriember, hogy megvenné, ha ajánlanék egy összeget. Honnan tudhatom meg, hogy mennyit ér? Hová kell ilyen ügyben fordulni? Azt sem tudom hol van pontosan és azt sem,hogy pontosan mekkora.
2017. jan. 25. 13:32
 1/4 anonim válasza:
A földhivatalba kell ilyenkor menni.
2017. jan. 25. 13:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Elég, ha felhívom őket? Elég messze van.
2017. jan. 25. 13:49
 3/4 anonim ***** válasza:

A földhivatal csak akkor foglalkozik veled, ha tudod a helyrajzi számot, akkor megnézi, hogy hol, merre találod.

De ezek szerint a leendő vevő is tudja, hiszen ő rád talált.

A napi forgalmi értékét inkább a környező gazdák, tulajdonosok tudják megmondani. Ha beszélsz velük, ők majd megmondják, hogy aki meg akarja venni, az reális árat ajánlott-e, vagy jelentősen alul-igért.

2017. jan. 25. 14:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2017. jan. 25. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!