Akik rendeltek már Hong-kongból ebay-en keresztül kinek mi a véleménye?
.. nektek mennyi idő volt mire megérkezett a termék?
Minden megérkezett?
Economy int'l postage-val rendeltem arról kinek mi a véleménye? Előre is köszönöm:)
Mindenem meg jött eddig,mint Chinaból mint Hong -kong-ból!ami meg nem annak vissza kaptam az árát,vagy ha elkeveredett a postán!
Szállítási idő változó általában a rendelési előzményekben ott van,a becsült idő!Viszont január 20- február 7 ig Kínai Újholdév v micsoda van,ilyenkor szünetel a postázás
Nekem egy hong-kongi cucc megjött 3 hét alatt, október 30-án rendeltem és körülbelül november 20-án már itt volt.
Egy másik kínai termék pedig ugyanekkor rendeltem az pedig december 10-én jött.
Ha nem fér bele a postaládába nem biztos hogy megkapod!
Variált a posta.
A külföldről ebay ali stb oldalról származó csomagnak semmi köze nincs a posta úgy szabályához!! Ezt tartsuk szem előtt, tegnap elmondták világosan a postán nekem,meg szerepel mindenhol h BELFÖLDI csomagokra érvényesek a dolgok!
Ha nem fér bele a postaládába a cuccod csönget,ha nem megy ki senki hagy értesítőt és azzal együtt befáradsz a postára ill személyivel,kivéve ha falun laksz és megkapod!!
több-száz terméket rendeltem már az évek alatt, főleg kisebbeket avagy kisebb értékűeket mert nem akarok ÁFA+VÁM dologba belefutni, az kb. olyan 6.000Ft értékhatár fölött jöhet elő.
Szó mi szó, volt jó néhány ami nem érkeztet meg de ilyen magas számnál ez simán belefér, nem sok és akkor is visszakaptam a pénzem.
A legrövidebb idő az talán 2 hét volt,repülővel, a leghosszabb meg 1.5 - 2 hónap körül.
Változó, eladófüggő is, van aki már aznap vagy másnap feladja, van aki meg egy hétig is ül rajta mire feladja, repülővel gyorsabb sima postai úton lassabb, ünnepek alatt meg a csiga elszáguld mellette... :D
Ha nem sürgős akkor megéri onnan rendelni az ár miatt, ha sürgős akkor inkább vedd meg itthon mert tény mi tény nem lehet 100% ban megmondani hogy akkor mikor lesz itt vagy nem-e kallódik el útközben és meg sem kapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!