Pécs albérlet,2 főnek?
Szeptembertől ide szeretnék járni egyetemre. Tapasztaltabbak, tudnátok segíteni?
Két fő költözne összesen, tehát legalább 2 szobás lakásra lenne szükség, egyedül szeretnénk lakni. Tehát nem csak szobát akarunk bérelni, másokkal együtt. Szóba jöhet akár ház is. Egyetemtől ne legyen messze. Olyan 60 ezer + rezsit tudnánk rászánni / fő, szóval 120.000 + rezsi / lakás áron kellene maximum. Hol érdemes nézelődni?
Havi 120 + rezsi, az kb. 150 ezer ft havonta, ez évi 1 millió 800 ezer ft, 5 év alatt 9 millió.
Most néztem, ingatlan.com-on ennek a feléért is lehet már találni 52 nm-es lakást. Nem érné meg jobban?
Ha nem kell, akkor utána meg el lehet adni :-) Még ha veszítetek is rajta, korántsem annyit, mint az albérleten...
Köszi mindenkinek! :)
Utolsó! Addig oké, ezen én is gondolkodtam már. De honnan szedek össze egyben annyi pénzt? :O
Vagy tudnál segíteni, pl Fundamenta Lakáskasszával ez hogy működik? Jelenleg nem dolgozok iskola mellett, szeptembertől fogok csak, egyetemmel párhuzamosan. Így is lehetséges valami lakásvásárlási kölcsön?
Ingatlanosok sokat rátesznek. Jófogáson lehet találni elvétve, viszont gyorsan elviszik. :)
Ha érdekel írj rám adhatok tippeket hogy melyik város részen érdemes egyáltalán albikat keresgélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!