Szetrencse játék függőség gogyan gyógyuljak ki belőle? 22/F
Régegebben is kaparósoztam meg tippmixeztem akkor vopt egy csúnya bukásom mikor egyszerre el buktam 80 ezret bukszán.akkor abba hagytam mondom itt a határ most lett munkám de az utóbbi két hónapban megint elég nagy összegeket buktam el.Múlt hónapban vagy 30 ezret rouletten most meg 50 ezret pókeren.
Hogy tudnák örökre ki szállni ebből? Tudtok mondani valami megoldást?
Én buktam el többet is, bár nem egy este hanem egy hónap alatt.
Ennek ellenére nem tartom függőnek magam, már rég nem is járok kártyázni. Talán egy szakembert keress meg, én csak mással töltöm ki az időmet.
Kocsmákban betiltották a nyeLŐgépeket, jött helyette a tombola és a szerencsekerék, ahol mindenki csak nyerhet. Mit is lehet nyerni 1 szem cukorkát 500-ért ezt mindenki megnyeri minden körülmény között (Tescoban 1 kg 1200Ft 200 db-os), főnyeremény elektromos fúró értéke 10 000Ft!
Fateromnak 1,5 millióból 2-er is sikerült megnyerni, nagy máker az öreg, irigykednek is rá a kocsmában, így 1-iket elajándékozta egy rajongójának, másikat meg a nagy alkoholmámorban ottfelejtette a kocsmában.
Már alig várta 10-edikét, hogy megkapja a fizetését, betervezte megnyeri a fúrót megint, az ő szavait idézve "Had irigykedjenek a büdös alkoholisták :)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!