Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szetrencse játék függőség...

Szetrencse játék függőség gogyan gyógyuljak ki belőle? 22/F

Figyelt kérdés

Régegebben is kaparósoztam meg tippmixeztem akkor vopt egy csúnya bukásom mikor egyszerre el buktam 80 ezret bukszán.akkor abba hagytam mondom itt a határ most lett munkám de az utóbbi két hónapban megint elég nagy összegeket buktam el.Múlt hónapban vagy 30 ezret rouletten most meg 50 ezret pókeren.

Hogy tudnák örökre ki szállni ebből? Tudtok mondani valami megoldást?

2017. jan. 15. 01:35
 1/7 A kérdező kommentje:
Elnézésést a helyesírási hibák miatt telóról írok
2017. jan. 15. 01:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Én buktam el többet is, bár nem egy este hanem egy hónap alatt.

Ennek ellenére nem tartom függőnek magam, már rég nem is járok kártyázni. Talán egy szakembert keress meg, én csak mással töltöm ki az időmet.

2017. jan. 15. 02:28
 3/7 anonim ***** válasza:
egyszerű.. ne játssz ilyeneket.
2017. jan. 15. 10:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha ennyire ökör vagy, hogy folyton buksz és ez neked jó... Akkor csináld.
2017. jan. 15. 11:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Viktor örül a magadfajta bohócoknak! :-)
2017. jan. 15. 13:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Kocsmákban betiltották a nyeLŐgépeket, jött helyette a tombola és a szerencsekerék, ahol mindenki csak nyerhet. Mit is lehet nyerni 1 szem cukorkát 500-ért ezt mindenki megnyeri minden körülmény között (Tescoban 1 kg 1200Ft 200 db-os), főnyeremény elektromos fúró értéke 10 000Ft!

Fateromnak 1,5 millióból 2-er is sikerült megnyerni, nagy máker az öreg, irigykednek is rá a kocsmában, így 1-iket elajándékozta egy rajongójának, másikat meg a nagy alkoholmámorban ottfelejtette a kocsmában.

Már alig várta 10-edikét, hogy megkapja a fizetését, betervezte megnyeri a fúrót megint, az ő szavait idézve "Had irigykedjenek a büdös alkoholisták :)"

2017. jan. 15. 18:44
 7/7 anonim válasza:
Hát az elvonó segítsége nélkül ez csak agyban dőlhet el hogy leszokj. Én is vesztettem már pokerrel meg black jackel jópár 10 ezer Ft-ot, az online rouletten meg alapból vesztel mert hiába írják hogy random jön ki a pörgetés de valójában komolyabb algoritmus mozog azalatt, szóval az emberek 100%-ból 20% kerül kisorsolásra aki nyer. A szerencsejáték azért okoz függőséget mert esélyt ad az embereknek hogy megsokszorozzák a pénzüket, csak a nyerési esélyeket a kockázatot, meg ezeknek a kaszinóknak, online site-oknak a manipulációját nem veszik figyelembe. Amikor szerencsejátékra gondolsz ne azon pörögjön az agyad hogy biztosan nyersz hanem hogy másokat teszel ezzel gazdagabbá. Inkább fektesd be a pénzed akármibe amivel sokszorozhatod minthogy felrakd a pénzed brutálisan alacsony nyerési esélyekre.
2017. jan. 16. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!