Szerintetek mennyire reális az, hogy egy bizonyos termék Magyarorszagon 60E forint, eBay-en pedig 13E?
Figyelt kérdés
2017. jan. 14. 22:41
11/13 anonim válasza:
Jaaaa, hogy licitálós??? :D
Hát akkor nem az "ebay-n 13 ezer", hanem MOST annyin áll - nem a végösszege annyi. Így aztán a kérdés is csalóka, s így nem is nagyon állja meg a helyét - csak akkor lenne helyénvaló, ha mindkettő fix ár lenne. (2-es vagyok)
12/13 A kérdező kommentje:
Nah hát így már minden világos.:)
Nem vagyok jártas eBay-es vásárlásokban. Lényeg a lényeg, hagyom az egészet. Legalább tanultam valamit.:) Köszönöm szépen a segítséget!
2017. jan. 15. 14:10
13/13 anonim válasza:
5-ös , kutyát sem érdekel a nyomorod meg hogy hova tartozol kit védesz . Köze nincs a kérdéshez a reakciódnak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!