Mindenki csődbe menne?
Akkora inflacio lenne, hogy beledoglenenk. A bergyarto multicegek (ahol sok kepzetlen, minmalber kozeli szinten fizetett szalagmunkast alkalmaznak) a kovetkezo honapban elkezdenenek csomagolni es olcsobb orszagba telepulni, a kisebb csaladi vallalkozasok kb. masnap vagy a kovetkezo fizetesnapon lehuznak a rolot.
A magyar gazdasag teljesitmenye (ertsd: exportalhato termekek mennyisege, minosege) nem teszi lehetove ezt a fizetesi szintet.
Hihetetlen, hogy meg mindig nem ertik az emberek, hogy hogy mukodik a gazdasag.
Szalagmunkas otthon nem fog 300.000-et kapni, nem er annyit sajnos gazdasagilag, sot oruljon, ha 10 ev mulva meglesz meg a munkaja.
Nem tudom otthon hogy allnak pl. a bankok, vagy a McDonalds, de tescoban mar lattam onkiszolgalo kasszat.
Londonban a bankban van 10-20 automata: befizetes sajat/ mas szamlajara, expressz szamlainfo, penzfelvetel, csekkes befites.
Pultbol meg egyre kevesebb van.
Ugyanaz Mekiben. 1-2 penztar, melle 3-5 automata a rendelest felvenni.
1 penztarra szerintem 1 nap minimum 3 ember kell... annak a munkaja maris sutty, viszlat.
Csak mert a te szomszed kisboltosodnak minden evben uj autoja van, az nem az jelenti, hogy minden kisbolt olyan jol megy.
Nem eleg egy minta a kovetkezteteshez.
Szerintem valosabb kepet tudunk kepezni a jelenlegi magyat kisvallalkozok helyzeterol azzal, hogy; hany embertol hallod: "4 orara vagyok bejelentve, de 8-12-ben dolgozom" szerintem ez eleg jellemzo mondat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!