Szerintetek honnan szerezzek pénzbeli támogatást?
Még gyerekoromban félbe kellet hagynom a sulit a munka és pár egyéb dolog miatt, viszont folytatni szeretném, de sajnos az esti iskola nagyon messze van a városomtól.
Pontosabban az érdekelne hogy létezik e olyan szervezet ami segítene nekem ebben? A bank nem ad kölcsönt, esélytelen is lenne elvégre munkanélküli vagyok.
Segélyt is igényeltem erre a célra, de nem kaptam.
A bank is esélytelen ahogyan a rokonok, és az internetes munka is mivel kezd behalni a gépem.
Lehet ostobán hangzik, de gyakran hallani ilyeneket hogy x számú fiatal tehetségnek segítettek elérni a céljait, szóval ezért gondoltam hogy rá kérdezek.
"gyakran hallani ilyeneket hogy x számú fiatal tehetségnek segítettek elérni a céljait"
Elvégezni egy esti iskolát nem számít "tehetségnek".
Szerbiában élek, pontosabban topolyán.
Viszont pont azért akarom folytatni a sulit mert így nem igazán kapok munkát, maximum külföldön 12-órásat.
De akkor meg fizetnem kellene a szálast 1 hónapig, amíg nem kapok fizetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!