Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jó ötlet így kiegészíteni a...

Jó ötlet így kiegészíteni a fizetésemet?

Figyelt kérdés

Nem keresek sajnos túl jól, ám támadt egy ötletem amivel 50 ezer Forinttal tudom növelni a havi bevételemet. Az ötlet:

Felraknék tippmixen 100.000 forintot 3-4 nagyon tuti 1.10 körüli oddsos meccsekre. Ebből kijön 1.50 odds ami 150.000 nyeremény, tehát 50.000 profit. Mit gondoltok?

Meg merjem csinálni?

2017. jan. 13. 06:28
1 2
 11/13 anonim válasza:
55%

Az én exem csinálta UGYANEZT. MÁR az EXem EZÉRT!

Mai napig nincs semmije. Minden pénzt eljátszott, eladott mindent úgy, hogy tudta is, hogy hova vezet. Én sem tudtam mellette semmire se jutni, folyton hátráltatott, mert neki most nyerőszériája lesz, stb... Volt, hogy enni se volt mit, lakbér, számlák se voltak kifizetve.Jó ötlet volt szerinted?

Sok sikert hozzá, ha ilyen buta és felelőtlen vagy!

8-as válaszoló: LOL! Viccnek jó, de sajnos nem mindig az!

2017. jan. 14. 14:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Mondok egy biztosabbat, de ez sem tuti. Kiválasztassz egy hokicsapatot a KHL-ből vagy az NHL-ből, és csak az ő meccsüket rakod meg, de mindig döntetlenre. Kezded 100 Ft-os téttel, ha nem döntetlen, 1.5-tel emeled a tétet (150 Ft-ra) egészen addig, amíg X nem lesz. Ekkor újból 100 Ft-ról indulsz. Egy jégkorong döntetlen kb. 3,6-os oddsról indul, és 15 meccsen belül szinte biztos bejön. Viszont kell hozzá legalább 250 ezres alaptőke, hogy legyen miből játszani. Még egy gondolat: egy szelvényen 2 meccsnél többet rakni nem szabad.
2017. jan. 14. 15:25
 13/13 A kérdező kommentje:
utolsónak kössz az ötletet
2017. jan. 14. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!