Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kasszás vagyok egy Fornettinél...

Kasszás vagyok egy Fornettinél és tegnap az órás levételek szerint hiányzott húsz ezer forint a kasszából a napvégén. De én nem adtam vissza többet senkinek. Hogyan tudom tisztázni magam?

Figyelt kérdés
Délutános műszakot nyomok ezen a héten és óránként levesszük a kasszát ami azt jelenti hogy óránként lenyomunk 2 gombot és lejön egy csík (blokk) hogy mennyi lett a bevétel abban az adott órában. És én 100%-ig biztos vagyok abban hogy nem hibáztam ami a vissza adásokat illeti és semmi másban. Az az nem ejtettem le nem tettem zsebre akkor hova lett az a húszas ? Ezt nem tudtam megértetni a felettesemmel mert én magam sem értem. Eltűnt egy 20-as és semmi nyoma hogy rosszul adtam volna vissza ami teljességgel kizárt. Ezért az e havi béremből le lesz vonva az a húszas amit nem tartok jogosnak... Persze tőlem vonják le mert csak tőlem tudják mert a délutános egyedül van beosztva arra a műszakra és ezen a héten én vagyok. De szeretném magam tisztára mosni és bebizonyítani hogy nem tévedtem. De ezt hogy tudnám véghez vinni ? Mert a szó ugye elszáll és a számoknak az órás levételekor nyomuk van a papíron.
2017. jan. 12. 22:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
37%
#10 A munkáltatók nem szeretik a stornót, mert állítólag a könyvelőknek 2x annyi munka van egy olyan nappal, hol volt storno, mint egyébként. Nyilván nem volt szabályos, de inkább megvártuk, hogy valaki jöjjön, és vegyen egy ugyanolyan terméket, és odaadtuk neki a korábban elkészített nyugtát. :D
2017. jan. 13. 12:20
 12/16 anonim ***** válasza:
43%
Nyilván a már kiütött termékek esetében.
2017. jan. 13. 12:20
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
A sztornó nem szeretet kérdése, a könyvelőt meg azért fizetik, hogy könyveljen, nem azért, hogy kényelmes legyen neki. Amúgy fogalmam sincs, mennyi munka van vele, nem vagyok szakmabeli, de erősen kétlem, hogy kétszer annyi.
2017. jan. 13. 13:13
 14/16 anonim ***** válasza:
40%
#13 teljesen egyetértek veled, de mi kb. olyan lecseszéseket kaptunk egy storno miatt, mintha legalábbis nem végeztük volna el a munkánkat.
2017. jan. 13. 13:30
 15/16 anonim ***** válasza:
74%
ez röhej... a bátyám könyvelő és nincs több munka a sztornóval.. arról van szó, hogy bizonyos okok folytán nehezebb adót csalni úgy, ha sztornó is van bizonyos időközönként. sokan inkább nem sztornóznak, hanem lenyelik a kiesett pénzt, mert akkor nem tűnik fel az adócsalás.
2017. jan. 13. 14:38
 16/16 anonim válasza:
61%
En is jartam mar ugy, hogy nap vegen hianyzott 5 ezer mire rajottem hogy tobbet utottem be. 😏
2017. febr. 28. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!