Szerintetek problémát jelent ez majd az üzemorvosnál?
Figyelt kérdés
Szóval nehéz munakügyi helyzetben vagyok rágóta, bár azért dolgozgattam. De bármit elvállalok, ami jön. Most konyhai kisegítőként találtam munkát már egy hete ott dolgozom. A kezem sokmindenre érzékeny, mondhatni ekcémás. De mosogatni nem nagyon kell a munkahelyen, csak néha. Viszont a munkától néha vörös a kezem egy kicsit, ez látszhat az üzemorvosnál. A másik, hogy ugyanabba az eü egységbe van a vizsgálat, ahova a pszichiátrián is kezelnek. Bipoláris depresszióval vagyok diagnosztizálva. Itt attól félek, hogy a miatt kaszálnak el, hogy késekkel kell ott dolgozni. Egyébként a valóságab nem is bipoláris, hanem kissé paranoid vagyok. De nem paranoid skizofrén, csak simán paranoid. Szerintetek elkaszálnak ezért az üzemorvosnál?2017. jan. 8. 19:24
1/1 anonim válasza:
Az üzemorvos nem tudhat arról, hogy pszichiátrián kezelnek, neked viszont kötelességed erről nyilatkozni, mint ahogy az egyéb betegségeidről is, valamint a szedett gyógyszerekről. A kezed szerintem nem lesz probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!