Ebay kereskedés :?
Figyelt kérdés
Ebayon szeretnék olyat ,hogy pl mondjuk találok egy olyan eladot ami chinában van es ékszereket ad el naponta elég sok darabot tegyuk fel 200/db ,na en ugyanezt az ékszert felkinalom eladásra 350ft-ert de nekem persze nincs ilyen ékszerem ,tehat aki vesz tölem 300-ert a vevonek megnezem hova kell szalitani es az eredeti eladotol megveszem 200-ert es elkuldetem vele arra a cimre aki tölem vasarolt tehat nyernék 100ft darabonként ,,,ez lehetséges ?2017. jan. 8. 19:12
1/9 Donald J. Trump válasza:
Dropshippingnek hívják - Vatera kínálat 75%-t pl. ilyenek adják.
2/9 A kérdező kommentje:
megvalositás?
2017. jan. 8. 19:25
3/9 A kérdező kommentje:
de én ugyanugy ebayon adnám el,nem vaterán
2017. jan. 8. 19:26
4/9 Donald J. Trump válasza:
Oh persze ez is életképes ötletnek tűnik, ha feltételezed, hogy a vevők mind hülyék és nem találják meg ugyanott ugyanazt a terméket ugyanazzal a fotóval és leírással fele annyiért. Ebayen árverseny van, nincs arbitrázslehetőség, max. szerencse.
5/9 A kérdező kommentje:
és vaterán menyit vonnak le vagy mennyi az ado?
2017. jan. 8. 19:37
6/9 A kérdező kommentje:
Jofogason nemlehet csinálni?
2017. jan. 8. 20:09
7/9 Donald J. Trump válasza:
Ott csinálod, ahol akarod, de üzletszerű tevékenységnek minősül, tehát adóköteles.
8/9 A kérdező kommentje:
Szerinted vaterán hányan adoznak?
2017. jan. 8. 20:37
9/9 anonim válasza:
A vateran nem tudom hanyan adoznak, de tudom, hogy egy osztalytarsam anyjat 15.000.000-ra birsagolt a NAV.
5 evre visszamenoleg bekertek a szamlaikat.
Sok sikert utana az eletben. 😊
Adozva meg nem eri meg, apropenzert xarakodni vele.
Es egy-egy termek par het utan lecseng.
Illetve kis tetelnel nem adnak kovetesi szamot.
Ha eltunik a termek a vevo meg feljelent vagy visszakeri a penzt, ami neked buko.
A vamolast meg magyarazd meg nekik.
A kinai termekek x%-a hibas. Hogy csereled, ha nem is latod mit kap a vevo? Rossz gyarnal pl. kozel 10%-os a hiba!!! Jonal par szazalek... ezek a termekek kuka kategoriak, de ok nem ellenorzik es megis elkuldik...
Talan regen a vatera se engedte, hogy olyat hirdess ami nincs nalad pont a fentiek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!